Promosyonda mutlu son

Eğitim Bir Sen'den yapılan açıklamada banka promosyonlarında mutlu sona ulaşıldığı öğrenildi. Yapılan açıklamada, "

Promosyonda mutlu son

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde banka promosyon ihalesi yapıldı. İhale Komisyonu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Yılmaz Yıldırım başkanlığında, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hüseyin Onan ve Idari mali işler Daire Başkanı Şaziye Kayalı yetkili sendika olan Sağlık Sen temsilcisi Yiğit Osman Darıcı ve diğer sendika temsilcilerinden oluşturuldu.


3 yıl önce yapılan görüşmelerde akademik ve idari personele kişi başına peşin 1.750 TL’lik promosyon anlaşması sağlanmıştı.Anlaşma süresinin bitmesi üzerine üniversitenin yeni promosyon ihalesini en yüksek teklifi veren Vakıfbank almıştır. 3 yıllık yapılan anlaşmaya göre çalışanlara kişi başına peşin 2400 TL’ödeme yapılacaktır.


Promosyon görüşmelerinde gözlemci olarak katılan Eğitim-Bir-Sen  Zonguldak 2 Nolu Şube Başkanı Erdoğan Başar, süreçle ilgili bilgilendirme yaparak şu ifadelerde bulundu;   “Kurum çalışanlarımızın en fazla lehine olabilecek bir süreç yönetimi gerçekleştirmeye çabaladık ve bu gayretlerimizin herkesi memnun edecek olumlu bir yansımayla sonuçlanması bizi daha da memnun etti. Sonuçta çalışanlarımızın mutluluğu, bizim de mutlu olmamız anlamına geliyor” diye konuştu. 

Başar, 3 sene önce yetkili sendika olarak katıldıkları promosyon ihalesinde, akademik ve idari personele kişi başına 1.750 TL peşin olarak ödenecek tutar promosyon anlaşmasına imza atmıştık bugün gelinen noktada  2.400 liralık anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşmaya  Üniversitede ki taşeron ve özel güvenlik kadrosunda çalışmakta iken kadroya geçen toplam 918 çalışanda dahil edilmiştir. Tarihe geçen bir promosyon anlaşması olduğunu belirten Başar, “Komisyon oluşumunda, ihale süreçlerinin uygulanmasında, katılımcılığı, şeffaflığı ve faaliyet serbestisini tesis ederek verdikleri destekten ötürü Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa ÇUFALI' ya İhele Komisyon Başkanımız  Prof. Dr. Yılmaz YILDIRIM'a , Daire Başkanlarımız Hüseyin Onan ve Şaziye Kayalı’ya katkı sağlayan tüm personelimize ve çalışanlarımız için en yüksek teklifi veren banka yetkililerine şükranlarımız sunarız. Üniversite çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER