PTT PERSONELİNE 4 BUÇUK GÜN BAYRAM TATİLİ...

PTT PERSONELİNE 4 BUÇUK GÜN BAYRAM TATİLİ...

Birlik Haber - Sen Zonguldak Şube Başkanı Muhammet Çatalçam, açıklanan dokuz günlük Ramazan bayramı tatilinde PTT personelinin 4 bucuk gün bayram tatili yapacağını açıkladı.
PTT personeline aşı önceliği verilmesi çağrısını yenileyen Çatalçam, Pazartesi, Salı tam gün ve Çarşamba günü ise yarım gün çalışacaklarğını ifade etti.
Birlik Haber - Sen Zonguldak Şube Başkanı Muhammet Çatalçam, PTT güvercinlerinin dokuz günlük Ramazan  bayram tatilinde 4 buçuk günlük çalışacakları, 4 buçuk gün bayram tatili yapacaklarını ifade ederek iletişimin ve haberleşmenin kesilmemesi için çalışmak zorunda olduklarını söyledi. Çatalçam, “ dokuz günlük bayram tatilinde 4:30 günlük çalışarak geçireceğiz. Pazartesi, Salı günü tam gün ve çarşamba günü yarım gün çalışacağız. Dokuz günlük bayram tatilinin 4 buçuk gün tüm birimlerimizle halkımıza hizmet vereceğiz. Çalışma koşullarımız gereği COVID-19 salgın riskini ile her gün karşı karşıya kalıyoruz. Bu nedenle aşılamada  PTT personeline öncelik verilmesi çağrımızı yeniliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER