Recep Demirtaş, helallik istedi

Recep Demirtaş, helallik istedi

Recep Demirtaş, helallik istedi

İl Genel Meclisi üyeleri, Mart ayının son meclis birleşimi ve 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde tekrar aday olmayanlara veda etmek için kahvaltı da bir araya geldiler.

Recep Demirtaş, bir konuşma yaparak; “yaklaşık altı yıldır arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Bu zaman içinde gerçekten ilimizde çok büyük çalışmalara imza attı. Bir çok projeleri de gerçekleştirdik. Köylerimizin bir çok sorununu beraber hallettik. Zaman zaman sürtüşme ve tartışmalarımız olmuştur. Aile içinde bunlar olur. Eğer benim bir kusurum varsa beni affetmenizi hakkınızı helal etmenizi istiyorum.benden yana helal olsun. Bundan sonra inşallah çalışan arkadaşlarımızla yine birlikte olacağız. Sağlığımız elverdiği sürece birlik beraberlik içerisinde yine Zonguldakın gelişmesi için sayın Valimiz de başımızda olmak üzere çalışmalarımızı inşallah bitireceğiz. İnşallah bu da zonguldak’ta bize nasip olur” dedi. 

Nejdet Karaveli’de bir konuşma yaparak; “Bir dönemin sonuna geldik. Beş yıl beraber çalıştık. Kimsenin yüzüne bakamıycağımız şeyler yaşamadık. Zaman zaman gerilmeler oldu. Kimseyle özel husumetimiz yok. Mücadelemiz tamamen ilimizin işleriyle ilgiliydi. Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş ile beraber yeni bir döneme girdik. Bize farklı bir çizgi getirdi. İl Özel idaresi ve il Genel Meclisi yeni bir yapılanmaya girdi. Önümüzdeki günlerde daha farklı ivme katacaktır. Ayrılacak arkadaşlarımız var. Biz de üzülüyoruz. Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER