Reklam değil hizmet yapıyoruz!

Reklam değil hizmet yapıyoruz!

Reklam değil hizmet yapıyoruz!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.
Zonguldak’ta belediyenin güzel projelere imza attığını söyleyen İl Başkanı Güney, reklam yapmadıklarını hizmet için mücadele ettiklerini söyledi. 
AKDEMİR: ‘EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM’
Görevde olduğu süre içerisinde çalışmaların devam edeceğini söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir: “Birilerinin konuşmalarına cevap vermek benim için hoş değil. Politika yapanlar birbirlerine atfen bir şeyler söylerler. Hemen ona karşı cevap verilmesinin de pek uygun olmadığını söylüyorum. Biz, belediye olarak ban bir şey soruyorsa, görevimde bulunduğum süre içerisinde Zonguldak’a ne kadar hizmet yapabilirsem, caddelerde ve sokaklarda nerelerde ne yapılması gerekiyorsa üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam ediyorum” dedi. 
GÜNEY: ’60 YILDIR YAPILAMAYANLAR YAPILIYOR’
Zonguldak’ta 60 yıldır yapılamayan hizmetlerin Muharrem akdemir döneminde yapıldığını söyleyen CHP İl Başkanı Hakkı Güney: “Cuma günü son gün, adaylarımız belli olacak. Şuanda 3 kişi müracaatı var. 4.’sü de yarın bir açıklama yapacak. Cuma gününe kadar da aday olacak arkadaşlar tekrar açıklamaları yapacaklar. Başkanım, Zonguldak’ta şuana kadar Yeşil Mahalle’deki projeyi bitirdi. Yeni Mahalle projesi bitti. Buldanlı Sokak Projesi bitti. Şimdi dolmuş duraklarının orası yapılıyor. Uğur Mumcu Kavşağı’nda da az bir programı var. Bunun Zonguldak haklıda görüyor tabi. Başkanımla beraber. Başkanım yoğunluklarını bitirsin ondan sonra açıklamasını yapacağız. Zonguldak Belediyesi 60 yıldır yapılamayan çalışmaları hayata geçiriyor. Biz reklam değil hizmet yapıyoruz” dedi. 
ZAMAN: ‘ZONGULDAK BELEDİYESİ HER İŞİN ÜSTESİNDEN GELİYOR’
Son olarak konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman şunları söyledi: “Daha önceden o konu işle ilgili açıklamalar yaptım. Belediye çalışmakta. 1980 sonrası en fazla yatırımın yapıldığı dönem. Belediye başkanımız burada. Reklam tarafına hiçbir zaman girmedi. Yaptığı hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Vatandaşlarımızda sabırlı olsun. 20 sene önce Zonguldak’ta doğalgazı düşünme şansımız var mıydı? Yoktu.  20 sene önce internet kablosunun yeraltına girmesini düşünme şansımız var mıydı? Yoktu. Elektrik hatları, bunlar günümüze geldi nasip oldu belediye başkanımıza. İlgili kuruluşlar belediyenin hudutlarını eşeliyor. Faturası halka dolayısıyla belediyeye patlıyor. Belediyede üstesinde geliyor, çalışıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER