Rektör Özer'den kutlama mesajı

Rektör Özer'den kutlama mesajı

Rektör Özer'den kutlama mesajı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, kutlama mesajı yayınladı.
30 Ağustos zaferinin milli birlik ve beraberliğin yıkılamayacağının kanıtı olduğunu vurgulayan Özer mesajında şunlara değindi.
30 Ağustos 1922 tarihinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığında milletimizin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü, tüm dünyaya gösteren şanlı ordumuz ve aziz milletimiz tarihe altın harflerle yazılan bir mücadeleyle Başkomutanlık Meydan Muharebesini büyük bir zaferle kazanarak birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağını kanıtladı. 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, varlığını ilelebet sürdüreceğini dünyaya kabul ettirmiştir. Bu uğurda büyük bir fedakarlıkla canını hiç düşünmeden feda eden kahramanlarımız sayesinde bayrağımız özgürce dalgalanmakta, vatanımızda hür bir şekilde yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferinin 95. yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının kahramanlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyor; öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER