RUHSATSIZ KAHVEHANEDE KUMAR OYNARKEN YAKALANDILAR

RUHSATSIZ KAHVEHANEDE KUMAR OYNARKEN YAKALANDILAR

Zonguldak’ta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, O. K. (37) isimli şahsa ait ruhsatsız kahvehanede kumar oynandığı tespit edilmesi üzerine iş yeri sahibi hakkında “Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. Toplam 4 şahsa 5 bin 716 TL idari para cezası uygulandı.

Konuyla ilgili olarak Valilik makamınca yapılan açıklamada  “19.02.2021 günü Zonguldak İl Merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde;

O K (37) isimli şahsa ait ruhsatsız kahvehanede kumar oynandığı tespit edilmesi üzerine iş yeri sahibi hakkında “ Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlama ” suçundan adli işlem yapılmış, toplam 4 şahsa 5.716 TL idari para cezazı uygulanmıştır. Adli ve idari işleme gerekçe olan 106 adet iskambil kağıdı, yazboz ve 10 TL paraya el konulmuştur. Söz konusu iş yerinde ayrıca alkol ve sigara tüketildiği tespit edilmiş olup gerekli tutanaklar tutulmuştur. H.B (38) isimli şahsa ait bir başka kahvehanede yapılan kontrolde ise kapalı ortamda sigara tüketildiği tespit edilmiş olup gerekli tutanaklar tutulmuştur. Zonguldak genelinde kumar oynatılan yerler ve şahıslarla ilgili denetimlere aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER