Saadet E-miting yapacak

Saadet E-miting yapacak

Saadet E-miting yapacak

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi. "Yokluklar ve hukuksızluklarla seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diyen Kar, Ak Parti'nin şehire astığı bayrakların tüm başvurulara rağmen hukuksuz olarak kalsırılmadığını iddia etti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yapacağı mitingin de Madenci Anıtı'nda değil Dedeman Otel'de gerçekleştirileceğini ve bir e-mitinge dönüştürüleceğini söyleyen Kar, 13 Haziran günü gerçekleştirilecek Karamollaoğlu'nun katılacağı programa davet etti. Kar'ın açıklaması şöyle: "
Saadet Partisi olarak seçim çalışmalarımız zorluklar, yokluklar, hukuksuzluklarla devam ediyor.

Yokluklar diyorum; devletten yüz milyonlarca TL secim yardımı alan partilerle hiç yardım almayan Saadet Partisi aynı kulvarda aynı şartlarla yarışıyor. Bu yılki seçimlerin ramazana gelmesi de zorlukları katlıyor.

Tüm buların üstüne seçim sürecinde yaşanan hukuksuzlukların olması da cabası. 5 Haziranda yapılan mitingin bayrakları halen kaldırılmadı. Çifte standart bürokraside de devam ediyor. Eşit şartlarda girmemiz gereken seçimlere bazı partiler önde başlama telaşında.

Bu şartlarda girdiğimiz seçim yarışı tüm engellemelere rağmen devam ediyor.

13 Mayısta Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Bey’in katılımlarıyla işçi anıtı önünde yapmayı düşündüğümüz mitingimizi E-Miting şeklinde Dedeman Otelde yapmayı planladık.

Bayram dolayısıyla bölge esnafımızın ricalarını göz önüne aldık. Halkımızın da yapacağı bayram alışverişine engel olmak istemedik. Emeklinin memurun işçinin tüm halkımızın yapacağı bayram alış-verişlerine sekte vurmakmak adına meydan mitingini iptal etmiş bulunuyoruz.

Mitingimizi yine 13 Haziran 2018 tarihinde Dedeman Otelde saat 14:00 de  E-Miting olarak yapacağız. Mitingimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Temel KARAMOLLAOĞLU Bey yine katılacaklardır.
 Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi bu programımıza bekliyoruz."

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER