‘’Saadet Partisi yeni Başkanı ile ışık saçıyor’’

Saadet Başkanı Burak Erol, siyaset sahasına çok güçlü döndü.

‘’Saadet Partisi yeni Başkanı ile ışık saçıyor’’

Saadet Partisi Zonguldak İl Divan Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İl divan toplantısına Saadet Partisi Zonguldak sorumlusu , 4. Bölge Başkanı ve Genel İdare Kurulu üyesi Eyüp Yıldırım, İl Başkanı Burak Erol, Müfettişliğe atanan Sadık Kar ve partililer katıldılar.

Dün yaşanan deprem millet olarak hepimizi derinden sarstı.İlk andan itibaren tüm kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, STK'lar ve aziz milletimiz deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için seferber oldu. Herkes insanlarımızın acılarını sarmak için büyük gayret göstermektedir.

Bugüne kadar millet olarak birçok badireyi ele ele vererek atlattık, bu acı olayı da yekvücut olarak atlatacağımıza inancım tamdır!

Elazığ ve Malatya'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet , yaralılara acil şifalar diliyorum.
Milletimizin başı sağolsun.

AK Parti’nin iç ve dış siyasetini eleştiren Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol’un konuşması salonda heyecan yarattı.  Erol, “ Türkiye’nin gündemi hızlı bir şekilde değişiyor. Özellikle bizim dikkatimizi çeken bir huşuz var. İktidar mensupları, hükümet yetkilileri muhalefeti eleştiriyor. Muhalefetin muhalefet yapma tarzını eleştiriyorlar. İktidar partisinin bir yetkilisi Kahramanmaraş’ta “Muhalefet yalan elbisesini giymişler, hiçbir konuyu anlamıyorlar” diyor. Kişi gördüğünün aynasıdır.   Saadet ve Milli görüş mensubu hiçbir konuda yanlış konuşmaz. Siz onu, bunu bırakında Türkiye Taşkömürü Kurumu 60 binden dokuz binin altına düşmüş. Üretimde düşme var. Çatalağzı Termik Santrali (ÇATES) ’nde 500 kişi, yan sanayisi ile birlikte 10 bin kişi ekmek yiyordu.” dedi.
EROL: “ZONGULDAK CADDELERİNDE YÜRÜYEMİYORUZ” 
Erol, “Siz Yavuz Sultan Selim köprüsünü yaptırdığınız firmaya vaat ettiğiniz araç sayısını bulamadığınız için 2019 yılı itibariyle üç milyar TL ödeyeceğiz. Siz Zonguldak caddelerinde yürüyemiyoruz, araçla ilerleyemiyoruz. Dokuz ay oldu belediye başkanınız hiçbir icraatı yok. Hep askıda kalan projeler ve sözler. Asgari ücretli, emekli, memur geçinemiyor siz bunun hesabını verin. Deniz bitti, kara göründü. Siz bize laf atmayı bırakında işinize bakın. Milletin size verdiği yetkiyi yerine getirmeye çalışın. Biz her zaman haklı çıktık demekten memnun olmuyoruz. Suriye, Libya konusunda, çözüm sürecinde haklı çıktık. Ergenekon, Ayışığı, Sarı Kız ve Balyoz konusunda haklı çıktık. Haklı çıkmaktan memnunuz ama bundan tatmin olmuyoruz. Biz Bakan, Başbakan olalım diye bir amacımız yok. Ama sizden de bu vatandaşın verdiği yetkiyi yerine getirmenizi arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.

EYÜP YILDIRIM: 
Son olarak konuşma yapan Saadet Partisi Zonguldak sorumlusu ve Genel İdare Kurulu üyesi Eyüp Yıldırım, “Zonguldak’ta geçen aydan bu yana  olan süreçle ilgili bir istişarede bulunmuştuk. Yaklaşan kongre ile ilgili, yapılan istişareler sonucu Burak Erol İl Başkanı oldu. Geçmiş dönemde İl Müfettişliği yapan Nevzat Püren’de yerini Sadık Kar’a bıraktı. Önümüzdeki kongre çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Zonguldak’ın sorunlarının çözüm noktalarını milletimize anlatacağız. 50 yıldır inançlarımızdan ve taviz vermedik. Her türlü zorluklara rağmen ve partimiz kapatılsa da dimdik ayaktayız. Adalet ve Kalkınma diye yola çıkanlar, yoksullukla ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz diyenlere baktığımızda ekonomi dar boğaza girmiş olarak görüyoruz.  Tarım ve hayvancılık adeta bitme noktasına gelmiş. Sanayici kan ağlıyor, esnafın durumu ortada. Komşularla sıfır sorun diye yola çıkılmış ancak sorunumuz olmayan sıfır ülke haline geldik. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra çıkartılan olan üstü hal olan hale geldi.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 20:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Saadet partili
Saadet partili - 3 yıl Önce

Ne ışık kaldı ne renk

SIRADAKİ HABER