SABRİ TIĞ’IN MİLYONLUK İHALELERİ!

SABRİ TIĞ’IN MİLYONLUK İHALELERİ!

SABRİ TIĞ’IN MİLYONLUK İHALELERİ!

Zonguldak bölgesinde kamu ihalelerine giren ve aynı adreste faaliyet gösterdikleri gibi aynı bankalardan aynı tarihlerde teminat mektubu alan Sabri Tığ’ın sahibi olduğu ME-SA inşaat ile Recep Beytekin ve Aydınhan İnşaat firmalarının kamudan aldığı ihale rakamları dudak uçuklatacak!
Sabri Tığ’ın sahibi olduğu ME-SA İnşaat ile Recep Beytekin ve Aydınhan İnşaat firmalarının rekabet ortamını ortadan kaldırarak aldıkları ihalelerden sadece birinin bedeli 16 milyon 500 bin lira!

VARAN 1

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından açılan 20 milyon 303 bin 759 liralık ihaleye sadece 2 firma giriyor.
İhaleyi yüzde 18.73 kırım ile Sabri Tığ’ın sahibi olduğu Me-Sa İnşaat ile, aynı adreste bulunan Recep Beytekin ortak girişimi alıyor.
İhaleye Sadece iki teklif var. Biri Sabri Tığ’ın Me-Sa İnşaat firması ile Recep Beytekin ortak girişimi!
Şimdi soruyoruz: Diğer firma ise, ihaleyi alan firmalarla aynı adreste faaliyet gösteren, aynı bankalardan aynı tarihlerde teminat mektubu alan, yani Sabri Tığ’ın diğer paravan şirketi olan Aydınhan İnşaat mı?
Görüştüğümüz ve kamu ihalelerine giren inşaat firmaları, 20 milyon liralık bir kamu ihalesinde ciddi bir rekabet ortamının yaratılması halinde yüzde 40’ı aşan kırımların olabileceğini söylediler!
Şimdi Sabri Tığ’ın arkasında kimlerin olduğu sorusu da yanıt bekleyin önemli konulardan biri!
Bilindiği gibi Gündem Gazetesi geçtiğimiz günlerde, Sabri Tığ’ın AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın seçim sponsoru olup olmadığı sorusunu sormuştu. Bu soru da halen yanıt bekleyen önemli sorulardan biri!
Gündem Gazetesi kamu ihalelerindeki bu dikkat çeken konuları gündeme getirmeye ve yazmaya devam edecek.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 01:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
şakir
şakir - 4 yıl Önce

abisinin bu olaylarınıda yazsın ali rıza tığ ben kimseyi tanımam sehrımı devletıme yanlıs yapan diyodun ya yazsana sabri tığın fiyaskolarını

lal
lal - 4 yıl Önce

tığ kardeslerınde buralara gelmelerını arastırsınlar biri caycıydı bırı muhabir hangı muhabır gazete sahıbı olmus suana kadar nerden gelmıs para kaynagı hangı caycı milyonluk ıhalelere gırebılmıs bunlarıda acıklasın tığ adalet elcisi ya

Zonguldak
Zonguldak - 4 yıl Önce

Yaz abi helal olsun, gerçekler ortaya çıksın.. birde tıp fakültesinin orayıda almışlardı noldu orası boşuna devletin parası çarçur oldu..

A.semih Ereoğlu
A.semih Ereoğlu - 4 yıl Önce

Kat karşılığı ilişkimiz vardı.Menfaatine olan herşeyi bastay para çok sever ve severler. .....ç......gu

SIRADAKİ HABER