“Sağlık çalışanlarımız ve tüm emekçilerimiz ülkemizin direğidir”

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı

“Sağlık çalışanlarımız ve tüm emekçilerimiz ülkemizin direğidir”

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Nedeniyle yayınladığı mesajda Sağlık Çalışanlarının ve tüm emekçilerin ülke kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi.
Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; 
“Emek ve dayanışmanın sembolü olan 1 Mayıs, "Ülkemizde toplumsal refah ve demokrasi yolunda daha iyi bir çalışma yaşamı standartlarına ulaşılması hepimizin en büyük hedeflerinden birisidir. 2009 yılında AK Parti hükümeti tarafından 1 Mayıs'ın resmi tatile dönüştürüldüğü; bu günün bir bayram olarak kutlanması noktasında önemli bir adım atılmıştır.
Üretimin temel unsuru olan insan emeğine gereken önemin verilmesi aynı zamanda örgütlenme özgürlüğünün güçlendirilmesine ve haklarının geliştirilmesine büyük katkı sağlayacaktır.
Bugün içinde bulunduğumuz ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covin-10 Pandemi salgınında, ülkemizde verdiğimiz mücadelede en ön safta yer alan Sağlık Çalışanlarımız ve İşçilerimiz başta olmak üzere ekonomimizin belkemiği olan tüm çalışanlarımız ülkemizin kalkınması ve gelişmesi yolunda önemli katkılar sağlamaktadır.
Bu günün toplumsal barışa, sosyal dayanışmanın geliştirilmesine vesile olmasını diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramlarını kutluyor, çalışma hayatında başarılar diliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER