SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI BELEDİYEDE

SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI BELEDİYEDE

SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI BELEDİYEDE

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş beraberinde genel başkan yardımcısı Durali Baki ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti. 

Ziyarette Memur-Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar’da hazır bulundu. Aşkar ziyarete ilişkin; “Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Birinci mutluluğumuz geçen ay içerisinde kullan Sağlık-Sen genel merkezi kongresinde Zonguldak’ta yetişen sendikacılığa başlayan bir arkadaşımız Sağlık-Sen Genel Başkanı olmuştur. İkinci mutluluğumuzu ise yaklaşık on yıldan beri arzusunu duyduğumuz Zonguldak Belediye Başkanlığında genç dinamik koşturacak bir arkadaşımızı arzuluyoruz demiştik. Buda ikinci mutluluğumuzdur. Zonguldak adına hizmetler noktasında hep yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’da konuşmasında; “Belediye başkanımıza yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretine geldik. Gerçekten Zonguldan çok büyük hizmet ihtiyacı var. Yeni başkanımıza beraber inşallah beklenen ve özlenen hizmeti görecektir. Sosyal projelerde sağlık sen olarak birlikte projeleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

Belediye başkanı Ömer Selim Alan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Genel başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Yapılan kongrede bir Zonguldaklı olarak bir hemşerimiz olarak genel başkan seçilmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yıllardır tanıdığınız bildiğimiz beraber çalıştığımız zonguldaklı bir büyüğümüzün böyle bir görevi layık görülmesi bizleri onurlandırmıştır. İnşallah hep beraber bundan sonra daha önce de olduğu gibi Zonguldak için genç ve dinamik kadrolarla koşmaya herkezin yüzünü güldürmeye seçim sürecinde verdiğiniz vaatleri yerine getirmek için durmadan çalışacağımızı biz zaten söz vermiştik. Yeniden genel başkanlık görevine seçilen Semih beyi kutluyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER