Sahile yapılan bina vatandaşlar tepki Gösterdi

Sahile yapılan bina vatandaşlar tepki Gösterdi

Sahile yapılan bina vatandaşlar tepki Gösterdi

Zonguldakın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Belediye Başkanı Ömer Ünalın da ortak olduğu şirketin sahil bandına yaptırdığı 6 katlı bina tepkilere neden oldu. Bazı vatandaşlar ise şehrin gelişmesi için sahil kenarına bina yapılmasını destekledi.
İlçeye bağlı Filyos beldesinde deniz ile arasında metrelerin bulunduğu 6 katlı bina bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. 2017 yılında inşaatı tamamlanan bina, sahilin güzelliğini bozduğu iddialarıyla bazı çevrelerce tepkiyle karşılandı.
Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünalın da ortak olduğu şirket tarafından yapıldığı öne sürülen bina hakkında belediye yetkilileri kanuna aykırı bir durumun olmadığını ifade ettiler. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Ömer Ünal, Bir arkadaşımız, belediye meclisi kararlarının iptali için dava açtı. Zonguldak İdare Mahkemesi bizim lehimize karar verdi dedi.
Sahil bandında gezintiye çıkan Ayla Koçal ise binanın yapımını destekleyerek Bu bina gibi on tane daha yapılsın. Tepki gösterenler çekemeyenlerdir. Ben öyle düşünüyorum. O binanın yerinde zaten eski ev vardı. Onu söktüler. Bence çok güzel. Keşke onun gibi sırayla evler olsa. Bu Filyos gelişse, Amasra gibi İnkumu gibi olsa. 20 senedir burası bir reisimiz var şu anda en azından o çalışıyor diye konuştu.
Erkan Çelikkanat isimli vatandaş ise Görüyorsunuz birkaç gündür burası esiyor. Bu binaların akıbeti ne olacak ben görmem ama gelecekteki gençlik görür. Çünkü doğa affetmez. Adam belediye reisi olmuş. Zaten burayı alırken yeri kavgalı aldı. Sahile böyle bir bina yapılması yanlış. Yoldan yukarıya yapılabilir diye tepkisini dile getirdi.

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER