Şalvarcıoğlu Meclis'te Destek aradı

Şalvarcıoğlu Meclis'te Destek aradı

Şalvarcıoğlu Meclis'te Destek aradı

AK Partinin kongre süreci devam ediyor...
Henüz netlik kazanmayan ilçelerden Kilimlide süpriz bir isim konuşuluyor.
Kilimli ilçesinde dün yapılan tamayül yoklamasının ardından Şalvarcıoğlu Ankarada destek arayışı turuna çıktı, Milletvekillerini tek tek ziyaret eden Şalvarlıoğlu destek talebinde bulundu.

Kilimlide adından Belediye başkanlığı sürecinde çokça bahsettiren işadamı Mesut Şalvarcıoğlunun ismi kulislere bomba gibi düşmüş, temayül yoklamasına girmişti.

Kilimlide bazı STKlar ve iş adamlarının Mesut Şalvarcıoğlunun ismi üzerinde ısrar ettiği. Bu konuda gerek Zonguldak gerekse Ankara üzerinde çalışmalar yapıldığı idia ediliyor.

Kilimlinin sevilen ailelerinden olan Şalvarcıoğlu Ailesi Kömür,araç alım satım işinin yanında taksi durağı işletmeciliği gibi bir çok alanda ticari faaliyet gösteriyor.

Kilimlili bir grup partili Mesut Şalvarcıoğlu ile Ak Partinin büyük ivme kazanacağı ve partinin tekrar ayağa kalkacağını ifade ediyor.

Adaylık süreciyle ilgili olarak Mesut Şalvarcıoğlunun Ak Parti genel merkezine giderek adaylık süreciyle ilgili görüşmeler yaptığı ve bu görüşmeler neticiesinde adaylık başvurusunda bulunduğu almış olduğumuz bilgiler arasındada yer almakta.

Mesut Şalvarcıoğlu Kilimlide madencilik işi ile uğraşan 10/12// 1982 Zonguldak doğumlu evli 2 çocuk babası olup eşi Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER