Şampiyonlardan Başkan Yılmaz'a ziyaret...

Şampiyonlardan Başkan Yılmaz'a ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Yılmaz'a ziyaret...

Futsal il turnuvasında Zonguldak şampiyonu olan Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürü ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmazı ziyaret etti.
Futsal İl Turnuvasında Zonguldak şampiyon olan Kozlu Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sevindik ve Beden Eğitimi Öğretmeni Koray Çıtlak ve Futsal sporcuları Kozlu Belediye Kerim Yılmaza ziyarette bulundu. Okul Müdürü Murat Sevindik, ziyarette Başkan Yılmaza teşekkür ederek ‘Okulların futsal turnuvasında erkeklerde il birincisi, kızlarımız ise finalde penaltılarla yenilerek ikinci oldu. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasında Zonguldakı temsil edeceğiz. Başkanımızın katkıları bize güç veriyor. Manevi olarak da destek veriyor. Kozlu ilçesinde çalışan okul müdürleri olarak şanslıyız. Çoğu illerde belediyelerin okullara katkısı sınırlı. Başkanımız bize çok büyük katkılar sağlıyor, çok teşekkür ediyoruz dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Yılmaz, Kozlu Anadolu Lisesi İlçemizin en eski eğitim kurumlarından biridir. Öğrencilerimizin yanında okuldaki eğitimcilerimizin görevi büyük. Spora hizmetlerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Genelde kızlarımız daha büyük başarılara imza atıyor. Kızlarımızın başarısı ülkemizin ilerlemesinin bir göstergesi. Ülkelerin kalkınması ülkesinde yaşayan engellilere verilen önemle ölçülür. Ampute takımımız dünya şampiyonu oldu. Öğrencilerimiz, eğitimcilerimizin önemi büyük. Ben bir daha dünyaya gelsem, öğretmen olmak isterdim. İlçenin şehremini olarak toplumun tüm bireylerine hizmet için varım. Bizim işimiz halka hizmet. Tabii ki öğrencilerimiz de bizim evlatlarımız. Öğretmenler kardeşlerimiz. Bütçe olanakları elverdiğince, manevi anlamda da zaman elverdiğince destekten geri kalmayacağım diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER