Şampiyonu penaltılar belirledi

Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Futbol Turnuvası final maçı ile tamamlandı.

Şampiyonu penaltılar belirledi

Kdz. Ereğli Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nce Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası Futbol Turnuvası nefes kesen final maçı ile sona erdi. Turnuvanın şampiyonu normal süresi 1-1 sona eren maçta finaldeki rakibi Milli Eğitimi penaltı atışları sonucu 4-1 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyesi oldu.

8 kurum takımının katılımı ile yapılan turnuvada Beyçayırı Stadı’nda Kdz. Ereğli Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan final maçı büyük çekişmeye sahne oldu.

İlk yarısı golsüz, normal süresi ise 1-1 sona eren karşılaşmada statü gereği direk penaltı atışlarına geçilirken, Milli Eğitim penaltıları gole çeviremeyince Kdz. Ereğli Belediyesi rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncüsü TTK, dördüncüsü ise Devlet Hastanesi oldu.

Turnuvada dereceye giren  4 takıma madalya ve kupaları  aynı zamanda final maçını izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş, Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, tarafından verildi.

Turnuva sonunda en centilmen takım ödülünü toplum sağlığı alırken, en iyi kaleci ödülü TTK takımından Fatih Turgut, gol kralı ödülü de attığı 13 golle yine TTK oyuncusu Serkan Yıldız’a verildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER