ŞANAL: ADİL, KARARLI VE ŞEFFAF OLACAĞIZ

CHP adayı Şanal’dan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na ziyaret.

ŞANAL: ADİL, KARARLI VE ŞEFFAF OLACAĞIZ

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.

Kendisinin de bir esnaf olduğunu ve esnafların sorunlarını çok işi bildiğini belirten Şanal, sosyal belediyecilik anlamında Zonguldak’a güzel hizmetler getirmek istediklerini söyledi.

Belediyenin tüm imkânlarını Zonguldak adanı adil ve kararlı olacaklarını, ayrımcılık asla yapmayacaklarını belirten Şanal, kimseye de haksızlık yapmayacaklarını ifade ederek şunları söyledi.

ŞANAL: ADİL, KARARLI VE ŞEFFAF OLACAĞIZ

“Amacımız bu kentte yaşayan herkesin yüzünü güldürmek, herkese hizmet etmek. Hiç kimseyi ayırmayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kırmadan, dökmeden kurum imkânlarını hizmete çevirmekte adil, kararlı olacağız ve şeffaf olacağız, hesap verilebilir bir halde her zaman halkımıza karşı açık davranacağız, iyi hizmetler yapmak istiyoruz. Yaşlılarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz, bu şehrin sokaklarını temiz, caddelerini işgalden kurtarmak, herkesin barış ve huzur içerisinde birbirlerine iyi niyet çerçevesinde, tebessümle yaşayacağı bir kent oluşturmak istiyoruz. Esnafımızın bütün problemlerini zaman ve şartlar dâhilinde imkânlarımızın el verdiği ölçüde el birliği ile birlikte çözmek üzere yola çıktık. İyi bir kent hayal ediyoruz ama özellikle şunu vurgulamak istiyorum; bizim insana yaklaşım modelimiz herkesi mutlu edecek, hukukun üstünlüğünü geçerli kılacağız. Asla hiç kimseye adaletsizlik ve haksızlık yapmayacağız. Hep birlikte üretmenin ve hep birlikte tüketmenin müreffeh bir şehir yaşatmanın projelerini hayata geçireceğiz. Bu kente arkadaşlarımla beraber iyi şeyler yapmak istiyoruz. Biz herkesin yüzünü güldürmek ve herkesten de ‘Allah sizden razı olsun’ duasını almak istiyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız bu konuda şehrin hayatına katkı sağlayan tüm örgütlerimizin düşüncelerine, değerlendirmelerine açığız. Onlarla birlikte el ele kol kola bu yolda yürümeye hazırız.” diye konuştu.

COŞKUN: SIKINTILARIMIZI BİLİYORSUNUZ

Zonguldak Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun da yaptığı konuşmada,  Şanal’ın da bir esnaf olmasından dolayı sıkıntıları iyi bildiğini belirterek, “Şu ana kadar Zonguldak’a yakışan bir seçim havası var. Kimse seviyeyi bozmuyor, herkes birbirine yapıcı konuşuyor. Sizden de beklenen o. İnşallah böyle devam eder seçim sonuçlanana kadar. Tabi kazanan Zonguldak olması gerekiyor. Ben size ve tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bizi, esnafları en iyi tanıyan arkadaşlardan birisiniz. Sıkıntılarımızı, problemlerimizi biliyorsunuz. Ticaretle uğraşıyorsunuz az çok sıkıntıları yaşadınız, biliyorsunuz, neler çektiğimizi. Onun için size fazla bir şey anlatmamıza gerek de yok” diyerek başarılar diledi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER