Şanal'dan Bakkallar Odasına ziyaret

Şanal'dan Bakkallar Odasına ziyaret

Şanal'dan Bakkallar Odasına ziyaret

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboglu'nu makamında ziyaret etti.

Şanal'a ziyarette CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, Millet İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları ve bir çok partili katıldı.

Şanal'a başarı dileyen Habiboğlu; "Kendilerine bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Yoğun bir çalışma içindeler. Biz de bu çalışmaları takip ediyoruz. Biz de kendi çalışmalarımızı yapıyoruz. Burası bir odadır. Bizim yaklaşık 600 tane yerimiz var. Her siyasi partiye üye olan arkadaşımız da vardır. Her siyasi partiye gönlünü vermiş olan arkadaşlarımız da vardır. Hayırlı olsun diyelim. Allah yazmışsa Allah nasip etmişse  nasip etsin diyorum. Güzel çalışmalar diliyorum" dedi.

Ayrımcılığın olmayacağı bir belediyecilik ile hizmetedeceklerine vurgu yapan Şanal; 
"Önceliklee Kadir Bey'e şahsın ve  ekibime gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta baharı kucaklamak üzere yola çıktık. Durmadan dinlenmeden çalışıyoruz.   Şehrin sorunlarını yok etmeye, herkesin yüzünü güldürmeye, sosyal adaletten, hukukun 
üstünlüğü ile ayrımcılık 
yapmadan herkese eşit ve kaliteli hizmetler, sürekli hizmetler vermek istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER