Şanal'dan, GMİS'e ziyaret

Şanal'dan, GMİS'e ziyaret

Şanal'dan, GMİS'e ziyaret

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Genel Maden İşcileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci'yi makamında ziyaret etti. Şanala ziyarette CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve Zonguldak Belediyesi CHP Meclis üyesi adayları da eşlik etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Demirci; "Zonguldak Belediye Başkan adayımız, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ağabeyimiz bişi ziyaret ederek mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. İnşallah Zonguldak'ımızada hayırlı görevler yapmayı nasip eder.Zonguldak'a hizmet getirmek için sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerimizle her zaman el ele kol kola yürümeye alışmış insanlarız. Bizlerde bu konuda tüm siyasilerimize Zonguldak'a hizmet edecek insanlara aynı şekilde, aynı mesafede davranmaya çalışıyoruz. Zonguldak'ımıza kim hayırlı olacaksa, kimler iyi hizmet edecekse Onun görece gelmesini istiyoruz. Ben bu görevde bu yolda size de başarılar diliyorum" dedi.
Güzel karşılamadan dolayı teşekkürlerini sunan Şanal; "Bu sıcak duygular ve samimiyet için çok teşekkür ederim. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal ilkelerini hayata geçirip, bu şehirde yaşayan her insana dokunmak, onların hayatını kolaylaştırmak güzelleştirmek, onların yüzünü güldürmek ve hayır dualarını almak için yola çıktık. Sizin de faaliyet alanına giren konularla ilgili de planlarımız projelerimiz var. Biz sayın Genel Başkanımızın en düşük ücret 2200 lira olsun söylemi ile yetinmeyip Allah nasip ederse Nisan ayı itibariyle en düşük ücreti Zonguldak Belediyesi bünyesinde 2500 lira yapacağız.  Bunu hemen hayata geçireceğiz. Tabii bunun yanında sosyal hatta yemek yol gibi başka bir takım artıları da olacak. Personelimiz işçilerimiz rahat edecek. Yeter mi? Hayır yetmez. İnşallah iyi bir yönetim ve kurum gelirlerini artırarak çalışan insanlarımızın hayatına katkı sağlamak onların gelirlerini artırmak ile ilgili çabalarımız olacak. Aynı zamanda istihdam yaratan projeleri hayata geçireceğiz. İşsizliğin çok olduğu bu şehirde insanlarımıza iş imkanı yaratmak ile ilgilidir projelerimiz de var. Mesela bir asfalt tesisi kurarak hem istihdam yaratacağız hem de şehrin ihtiyaçlarını doğrudan kendi ürettiğimiz testlerde çevre belediyelerin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere yeni bir hizmet oluşturmuş olacağız. İnsan odaklı, insanı mutlu eden projeler bizim önceliğimizdir. Tabii ki bu anlamda onların yaşamın düzenlemek için kendilerine ekonomik anlamda katkı sağlayan her türlü projede katkı vereceğiz, destek olacağız. Kadınlarımız ve gençlerimizle ilgili özel beceri bilgi kursları sonrasında bir marka yaratmak, Türkiye'nin büyük şehirlerinde satış ofisleri kurup bu insanlarımızın ekonomik anlamda kazanmalarını sağlayacağız. Bu duygu düşüncelerle sendikamıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek örgütlerimize ve kamu yararına faaliyet gösteren insan hayatını yönlendiren bütün derneklerle kuruluşlarla uyum içerisinde karşılıklı anlayış içerisinde çalışacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER