Şanal mekanlara sığmıyor...

Şanal mekanlara sığmıyor...

Şanal mekanlara sığmıyor...

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal  Soğuksu Köprü Ayağı'nda kahvehane toplantısı düzenleyerek  vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda Şanal'a, CHP Zonguldak  Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik ederken yoğun ilginin yaşandığı toplantıda vatandaşlar mekana sığmadı. 

"5 YILIN SONUNDA BAŞKA BİR ZONGULDAK GÖRECEKSİNİZ"

Vatandaşların isteklerini dinleyen Şanal; "Ülkenin ekonomisinin nereye geldiğini görüyorsunuz. 16 yıldır yönetilen bu ülke ekonomiyi nereye getirdi ? Hep beraber izliyorsunuz. Zonguldak'ta 3 yıl önce doğal gaz yoktu. Doğalgazın yapımı evet yollarda bir tahribata neden oldu. Son 3-4 yılımız yerin altına çalışmakla geçti ve bu artık bitti. Bundan sonra artık asfalt tesisi kurarak astfaltlanmayan yol kalmayacak. 5 yılın sonunda bambaşka bir Zonguldak göreceksiniz. Asfalt tesisine işci alarak istihdam yaratacağız. Sokak hayvanlarına barınacakları güzel bir yer ve hayvan hastanesi gibi bir klinik oluşturacağız. Yaşlılarımıza evde bakım hizmeti oluşturacağız. Kadınlarımıza istihdam yaratarak onlarında bu şehrin gelişiminda katkısı olacak. İlk baş üreteceğiz. Artık ağzınızı musluğa dayayıp su içebileceksiniz." dedi.

"PROJE HIRSIZLIĞI YAPIYORLAR"

Zonguldak ile ilgili bazı projelerin Zonguldak'ın ortak projesi olduğuna vurgu yapan Şanal;  Kızlar plajı, Kapuz ve Orta Kapuz, Lavuar Alanı gibi projeler bu şehrin ortak projeleridir. Çıkıyorlar kendi projeleri gibi, devletin projelerini alıp yayınlıyorlar. Lavuar Alanı Projesi İsmail Eşref döneminde parası verilerek ve yarışma düzenlenerek hazırlanmış bir projedir. Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Proje hırsızlığı yapmanın anlamı yok. Lavuar Alanı Projesi İsmail Eşref döneminindir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER