Sarıal: "CHP'yi iktidara taşıyacağız"

Sarıal: "CHP'yi iktidara taşıyacağız"

Sarıal: "CHP'yi iktidara taşıyacağız"

CHP İl  ve Merkez İlçeye hayırlı olsun ziyaretleri yapan  CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, "Cumhuriyet Halk Partisi'ni hep birlikte el ele iktidara taşıyacağız" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ve yönetimi, CHP İl Başkanı Murat Pulat ve Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'u ziyaret etti.

Merkez ilçe ziyaretinde konuşan Cumhuriyet Halk Parti Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ziyarette yaptığı konuşmada,"İlçe kongrelemiz bitti İl kongremizde bitti. Zonguldak'ta bugün İl ve Merkez ilçe yönetim kurulunu ziyaret ettik hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Daha önce kongre nedeniyle ziyaret edemediğimiz merkez ilçe yönetim kurulu başkanını ziyaret için geldik kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Hep birlikte el ele Cumhuriyet Halk partisi'ni Türkiye'de iktidara taşımak için her alanda birlikte çalışacağız" dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Sayın Başkanım da dediği gibi ilçeler ve il kongre süreçlerimiz tamamlandı. Oldukça yoğun bir dönem geçirdik  bundan sonraki süreçte yeni seçilen ilçe yönetimleri olarak birbirimize öncelikle tanışma kaynaşma ziyaretlerimiz devam edecek. Tabii ki ben bundan sonraki sürecin tüm ilçe yönetimlerine ve il yönetimimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sevgili yoldaşlarımızada tekrar hoşgeldiniz diyorum."şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER