Seçimin kalbi Bahçelievler!

Seçimin kalbi Bahçelievler!

Seçimin kalbi  Bahçelievler!

Zonguldak Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün, Bahçelievlerin Zonguldak’ın en yüksek seçmenine sahip mahallesi olduğunu belirtti. 19 mahalle içinde Bahçelievler’in en yüksek seçmen kitlesine sahip olduğuna dikkat çeken Tüzün,  geçmiş hizmet dönemini ise çok verimli geçirdiklerini dile getirdi.
Bahçelievler’de seçime katılım oranlarının yüksek olduğuna işaret eden ve tekrar Muhtar adayı olacağını ifade eden Muhtar Tüzün, “12 Bin 400 civarında bir seçmen kitlesine sahibiz. Yuvarlak olarak 12 Bin 500 diyebiliriz. Zonguldak’ta en fazla seçmen sayısına sahip mahalleyiz. Geçen seçimlerde %87-%90 arası oy kullanım oranı vardı. Yerel seçimlerde bu oranın çıkan adaylara göre oy kullanıldığı için kaliteli adaylar olması halinde çekişme olacağından bunun %90 üzerinden seçim katılımı olacağı düşüncesindeyim. Çünkü Mart ayında herkes Zonguldak’ta” dedi.
Hizmet dönemi boyunca güzel hizmetler aldıklarını yeni dönem için ise projelerinin olduklarına dikkat çeken Muhtar Tüzün, “Hizmet dönemi mahallemiz açısından baktığımızda son derece verimli geçti.  Bugün rutin olarak kanalizasyon ve altyapı sorunlarında aksaklıklar oluyor. Bunların haricinde doğalgazımızla birlikte seçime kadar yapılmamış, doğalgazın yapılmamış olduğu sokak ve yolumuz kalmayacak. 3 sokağımız kalmıştı geçen seneden. Bu sene o sokaklarımızdan bir tanesi noksan olmasına rağmen Nadir Polat sokağımızın parke işi bitmek üzere. Onun haricinde Buldanlı sokak asfalt olacak. Bu sokaklarımızın alt yapı çalışmaları elden geçti. En son Yunus Emre caddemiz kalıyor. Burada da inşaat ağırlıklı olduğundan dolayı asfalt yapılması lazım ama yama ile geçiştirilerek inşaat işlerinin bitmesi ile sağlıklı bir asfalt ve yol genişleme çalışmasının bitirileceğini düşünüyorum. Mahallemde %97-98 hizmetimi aldım. Bitmiştir diyorum. Önümüzdeki dönem için planlarımız var” ifadelerini kullandı.
“EN YÜKSEK BAHÇELİEVLER”
Bahçelievler’in seçmen kitlesinin en yüksek mahalle olduğunu ifade eden Başkan Tüzün, “12 Bin 400 civarında bir seçmen kitlesine sahibiz. Yuvarlak olarak 12 Bin 500 diyebiliriz. Zonguldak’ta en fazla seçmen sayısına sahip mahalleyiz. Geçen seçimlerde %87-%90 arası oy kullanım oranı vardı. Yerel seçimlerde bu oranın çıkan adaylara göre oy kullanıldığı için kaliteli adyalar olması halinde çekişme olacağından bunun %90 üzerinden seçim katılımı olacağı düşüncesindeyim. Çünkü Mart ayında herkes Zonguldak’ta. Büyük bir avantaj. Vatandaş da asli görevini yapacaktır kanısındayım. Tabi bu arada önümüzdeki dönem muhtarlığa tekrar aday olduğumu belirtmek istiyorum. Seçmenlerim tercih eder, takdir ederse teşekkür ederek yoluma devam ederim. Takdir etmezler bir başka arkadaş gelirse de 20 senedir 4 dönemdir bana verdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunarak yerime çekilirim. Çekildiğim zamanda mahalleye bir şey yapmayacağım anlamında değil. Bilgi, becere ve imkanlarımı aynı şekilde seçilecek arkadaşa destek vereceğimin bilinmesini isterim” dedi.
VERİMLİ HİZMET DÖNEMİ GEÇİRDİK”
Hizmet döneminde verimli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Bahçelievler Muhtarı Bülent Tüzün, “Hizmet dönemi mahallemiz açısından baktığımızda son derece verimli geçti.  Bugün rutin olarak kanalizasyon ve altyapı sorunlarında aksaklıklar oluyor. Bunların haricinde doğalgazımızla birlikte seçime kadar yapılmamış, doğalgazın yapılmamış olduğu sokak ve yolumuz kalmayacak. 3 sokağımız kalmıştı geçen seneden. Bu sene o sokaklarımızdan bir tanesi noksan olmasına rağmen Nadir Polat sokağımızın parke işi bitmek üzere. Onun haricinde Buldanlı sokak asfalt olacak. Bu sokaklarımızın alt yapı çalışmaları elden geçti. En son Yunus Emre caddemiz kalıyor. Burada da inşaat ağırlıklı olduğundan dolayı asfalt yapılması lazım ama yama ile geçiştirilerek inşaat işlerinin bitmesi ile sağlıklı bir asfalt ve yol genişleme çalışmasının bitirileceğini düşünüyorum. Mahallemde %97-98 hizmetimi aldım. Bitmiştir diyorum. Önümüzdeki dönem için planlarımız var. Yağmur sularının dizaynı ve tasfiyesi noktasında hazırlıklar olacak. Ayrıca kaldırımlarımız ve merdivenlerimiz malum. Uzun zamandır bu noktada hizmet alamamıştık. Yine sosyal alanlarımız önemli. Önümzüde ki dönem bunları aşacağımızı düşünüyorum. Seçilsekte seçilmesekte bu noktada mücadelelerimiz olacak” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2018, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER