Seçimler başladı!..

Seçimler başladı!..

Seçimler başladı!..

2018-2019 dönemi Karadeniz Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi seçimlerinin ilki, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.
Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği ve okul spor salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı yapan ve sözlerine meclise aday olan gençlere başarılar dileyerek başlayan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Uysal, Geçlik Meclisi seçimlerinin yapılmasında okullarının tercih edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.
Kdz. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da öğrencilere “Bizlerin amacı sizlere daha yaşanabilir bir şehir bırakmaktır” dedi. Uysal, “Siz gençlerimiz, umudumuz ve yarınımızsınız. Sizlerden özgüven sahibi olmanızı, çok kitap okumanızı istiyorum. Kdz. Ereğli'mizin geleceği için siz gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Uysal, konuşmasının ardından temsili olarak oy kullandı ve Gençlik Meclisi Başkanlığına aday olan 8 öğrenciye başarılar diledi. 4 Erkek, 4 Kız öğrenci olmak üzere 8 adayın yarıştığı seçim sonucunda öğrencilerden Nesrullah Gökçek ve Ebrar Danışmaz Gençlik Meclisi Başkanlığına seçildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER