SEDAT DEMİRCİ, MAZBATASINI ALDI

SEDAT DEMİRCİ, MAZBATASINI ALDI

Gerçekleştirilen AK Parti Kilimli ilçe kongresinde göreve seçilen ilçe Başkanı Sedat Demirci ve yeni yönetim kurulu üyeleri, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek,AK Parti Gelik Belediye Başkanı Ali Rıza Bektaş , AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve çok sayıda partili topluluğu da mazbata alımında hazır bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, "Kongre süreci yaşıyoruz süreç  bu şekilde devam ediyor. Geçen hafta kongreyi yaptık.Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın hepsini yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Sayın İlçe Başkanı arkadaşımızdan önce görevi yapmış layıkıyla görevi yerine getirmiş bir kardeşimiz.Bundan sonraki süreç içerisinde de AK Parti'nin teşkilat adabına edebine ahlakına uygun bir şekilde bir çalışmalarını devam ederek hizmetlerimizi Kilimli'de yerine getirecek  Kilimli Belediye Başkanımız Kilimli''deki bütün camiamıza birlikte hizmetlerimizi bu bayrağı daha ileriye taşıyacak ekip komşuluklar. Bundan dolayı da yeni ekibini tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Kongreler hızlı bir şekilde devam ediyor hafta sonuna da iki kongremiz var. Bundan sonraki süreçte ki hedefimiz 2023" dedi . İl Başkanı Zeki Tosun:'' Hafta sonunda Devrek ve Gökçebey ilçelerinin kongrelerinin yapılacağını belirten İl Başkanı Zeki Tosun Sedat Demirci ve yönetimini kutladı.''

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, yeni bir ekiple yola çıktıklarını ve en iyi şekilde bu görevi yerine getireceklerini belirterek şunları söyledi; "10 Eylül'de yaptığımız kongremizin bugün mazbatasını aldık. Teşkilatçılık hedefleri olan gayeleri olan amaçları olan bir yapı. Bizim hedeflerimiz var bu hedeflerden bir tanesi ülkemizi bulunduğu seviyeden daha üst seviyelere taşımak, ahlaki manevi ekonomi ve refah düzeyi olarak taşımak bunun akabinde Cumhurbaşkanımıza destek olmak.Siyasi ve hizmet açısından yardımcı olabiliriz nasıl siyasi kaliteli bir siyaset yapacağız kaliteli bir hizmet yapacağız bu da mevcut seçmenin mevcut halkın bize tevecvühünü sağlayacak ve yerel yönetimlerde genel seçimlerde de seçimlerimize katkıda bulunacağına inanıyoruz .Üçüncüsü olmazsa olmazımızın İlçemizde mevcut belediyelerimizin muhafaza ederek Çatalağzı ve Muslu'yu mutlaka ve mutlaka kendi saflarımıza katmak için bir çalışmamız olacak. Biz bunu 2019 31 Mart'ta gördük başaracağız dedik ve Kilimli Belediyesini aldık.. Önümüzdeki yerel seçimlere dedi başaracağımıza inanıyoruz."

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun"Daha yaşanılabilir Kilimli için hizmetlerimiz devam edecek. Sedat Başkanımı yeni yönetimini kutluyorum. Birlikte beraber çalışacağız şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER