Şehir mezarlığında mevlit okutuldu

Şehir mezarlığında mevlit okutuldu

Şehir mezarlığında mevlit okutuldu

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından şehir mezarlığında Ramazan Bayramı arifesinde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Karadeniz Ereğli Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde öğle namazına müteakip Şehir Mezarlığında Mevlid-i Şerif okuttu.
Şehir mezarlığındaki Mevlid-i Şerif programına, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Hüseyin Uysal’ın yanı sıra, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 22 ve 23. dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, önceki dönem ilçe başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, din adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, dualar edildi.
UYSAL: ANNE VE BABALARINIZIN DUALARINI ALIN
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan ayı ve Kadir gecesinin ardından Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek; “Mübarek Ramazan ayında ve Kadir gecesinde yaptığınız dualar, yaptığınız hayır ve hasenatları rabbim kabul etsin. Ramazan Bayramı arifesinde burada bulunarak kabir ziyaretinde bulunan siz değerli vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Her zaman için söylüyorum, anne ve babalarımızın dualarını almak, onların gönüllerini almak sağlıklı, huzurlu bir toplum olmak için çok önemli. Bayramda da büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirmek, ailelerimizle birlikte olmak milletimizin en güzel dayanışma örneği. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum ve sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
Başkan Uysal, konuşmasında birkaç mahalle dışında ilçenin arıtılmış suya kavuştuğunu belirterek artık musluklardan vatandaşların rahatça su içebileceklerini söyledi.
Mevlid-i Şerif programının ardından vatandaşlara şeker ile gül suyu ikram edildi.
Başkanı  Uysal, gün içinde Kestaneci, Kışla ve Köseler Mahalle mezarlıklarında düzenlenen mevlid programlarına da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER