Şehit aileleri baştacımızdır

Şehit aileleri baştacımızdır

Şehit aileleri baştacımızdır

Şehit Aileri Derneği Zonguldak şube başkanı Mustafa Yorulmaz, MHP Zonguldak il başkanı Hamdi Ayan’ı parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette Şehit Aileleri Derneği başkanı Mustafa Yorulmaz tarafından MHP Zonguldak il başkanı Hamdi Ayan’a plaket takdim etti.

Mustafa Yorulmaz ziyarete ilişkin şunları söyledi;

“Başkanımızın hem genç olması hem de il başkan olmasından dolayı kendisini daha fazla kongreler kazanması nasip olur. Daha önce bizim şehit aileleri arasında görüş ayrılıkları ve Kopmalar yaşanmıştır. Bu noktada en çok Hamdi başkanı rahatsız ettik. Buna rağmen derlenip toparlanma kaçın lan iyi bir noktaya geldik. Bizi ağırladığından dolayı teşekkür ediyorum.”

Hamdi Ayan’da Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;

“Mustafa başkanımız aktif bir başkandır. Bahsedilen konu ile ilgili iki defa hem genel merkezi hem de mecliste temaslarım olmuştur.Şehit ailelerinin değerli mensupları bizim başımızın tacı’dırz. Şansımıza böyle güzel bir plaket yaptıklarından dolayı ayrıca kendime teşekkür ediyorum.bizden istemiş oldukları talepler onların şahsi talipleri değildir. Şehit alilerimizin talepleri olduğunu düşünerek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada yapacağımızdan da emin olmalarını istiyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER