Şehit ailelerinden Özbakır'a teşekkür

Şehit ailelerinden Özbakır’a teşekkür:Gözyaşlarımızı tutamadık

Şehit ailelerinden Özbakır'a teşekkür

Zonguldak’ta maden kazalarında hayatını yitiren madenci yakınları, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a teşekkür ettiler.
Emirgan’da bir şehit madenci yakınları ile bir araya gelen Özbakır’a madenci aileleri; “Başbakanımız Zonguldak Ak Parti İl Başkanlığı kongresinde maden şehitlerine müjdeli haberi verdiğinde, gerçekten gözyaşlarımızı tutamadık.
Biz vekilimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Çalışma Bakanımızın emekleri büyük. Diğer vekillerimiz Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu’na, il başkanımıza herkese ayrıca teşekkür ediyoruz.
İnşallah yasal süreci de vekillerimiz takip edecek, biz de vekillerimizden bilgi alacağız. Vekilimizin önderliğinde bu işin sonuca ulaşmasını sağlayacağız” dediler.
Hüseyin Özbakır da şehit madenci ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Ben de hepinize teşekkür ediyor ve saygıyla selamlıyorum. Biliyorsunuz bir geçmiş yaşadık. Soma ve Ermelek facialarından sonra burada hayatını kaybeden madenci ailelerine devletimiz bazı haklar tanımıştı. Bu hakların Zonguldak’ta madenlerde hayatını kaybeden madenci ailelerine de tanınması için gerekli girişimlerde bulunduk ve bundan da hem Cumhurbaşkanımız, hem de Başbakanımızdan olumlu dönüşler aldık.
İnşallah yakın zamanda konuyla ilgili yasal süreç tamamlanacaktır. Zorlu görev yerine getiren madencilerimizin yakınları için ne yapsak azdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER