Sehit ailesi ve gazilere kahvaltı etkinliği yapıldı

Sehit ailesi ve gazilere kahvaltı etkinliği yapıldı

Sehit ailesi ve gazilere kahvaltı etkinliği yapıldı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Çaycuma ve Gökçebeyde ikamet eden şehit, gazi ve ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.
Çaycuma Belediye Sosyal Tesislerinin bahçesinde gerçekleşen kahvaltıya Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Sosyal Politikalar İlce Müdürü Tuncay Ünlütürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Gökçebey İlçe Emniyet Müdürü Hasan Bektaş,Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, şehit ve gazi aileleri yakınları katıldı.
Çaycuma Kaymakamı Keçeli duygularını şöyle dile getirdi;
Her zaman söylediğim gibi şehitlerimiz ve gazilerimiz bu ülkenin temel taşlarıdır, temel kolonlarıdır. Evleri nasıl kolonlar, direkler temeller ayakta tutuyorsa bu milleti, bu vatanı, bu devleti de bu şehitlerimizin ve gazilerimizin varlığı ayakta tutmaktadır. Şehitlerimizin hatırası olan şehit ailelerimize karşı devlet olarak, millet olarak ne yapsak kesinlikle haklarını ödememiz söz konusu olmayacaktır. Gazilerimiz de hakeza öyle. Hem terörle mücadele gazilerimiz hem Kıbrıs, Kore gazilerimiz hem de 15 Temmuz gazilerimiz bu ülkenin ayakta kalmasını, devletimizin ayakta kalmasını sağlayan, şehitlerimizle birlikte en önemli fertlerimizdendir. Bu anlamda milletimiz, devletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanında olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum. Devletin hangi kurumu size bir iş yaparsa aslında devlet olarak biz mutlu oluruz. Sizin işinizi yapmak, size karşı ufacık da olsa bir faydamız dokunabilirse biz bu işten gerçekten çok büyük bir mutluluk duyacağımızı tekrar ifade ediyorum.
Protokol üyeleri, şehit ve gazi yakınlarıyla yakından ilgilendi. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlunun yaptığı dualar ile etkinlik sona erdi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER