Şekerci iddialı konuştu!

Şekerci iddialı konuştu!

Şekerci iddialı konuştu!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Umut Başoğlu, Merve Kır ve Çiğdem Şekerci, Alaplı Belediyesi'nin Kadir Gecesi geleneksel olarak sahilde düzenlediği ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında bir araya geldiler.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in eşi Aysel Tekin ile katıldığı iftar Programına ayrıca Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Kdz. Ereğli ve Alaplı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkan ve Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Oruçların açılmasından sonra masaları tek tek CHP gezen adayları vatandaşlarla sohbet ederek diyaloglar kurdu. Samimi bir havada geçen sohbetlerin ardından açıklamalarda bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Çiğdem Şekerci, "Alaplı Belediyesi çalışanlarını ve özellikle Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin'i bu güzel organizasyon için kutluyorum. Alaplı'da bu güzel insanlarla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek çok keyifliydi. Zonguldaklıların tüm ilçelerde, mahallelerde, köylerde beklentilerini ve isteklerini dinliyoruz. Çözümler bulmak noktasında bu sohbetler bize çok fayda sağlıyor. Vatandaşlarımızın da bizlerle tanışmaktan, sohbet etmekten keyif aldıklarını görüyoruz. 24 Haziran'da iktidarı aldığımızda bize söylenenleri tek tek uygulayacağımızdan ve Cumhuriyetin ilk şehri Zonguldak'ta bir demokrasi ve dayanışma bayramı havası oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın!" dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER