SENDE KORONA VAR DİYE...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde temizlik personeli olarak çalışan İsmail Aydın, evine gitmek için bindiği Bakacakkadı otobüsünden Coronavirüs taşıma şüphesi olduğu için indirildiği iddiası şok yarattı. Aydın sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada; “Beni bu sıkıntılı sürecimde arayan soran destek olan Atatürk Devlet Hastanesi başhekimimiz Sayın Hasan Tosun’a, Ak Parti İl Baskanımız Sayın Zeki Tosun’a Belediye Baskanımız Sayın Ömer Selim Alan’a, Elvanpazarcık Belde Başkanı Sayın Hüseyin Uzun’a, Müdürümüz Sayın Serdar Numanoğlu’na, Sayın Milletvekillerimize, Emniyet güçlerimize, Sayın Jandarma Komutanlarıma, hastanemiz temsilci arkadaşlarıma, değerli mesai arkadaşlarıma, şeflerime, ulusal ve yerel medyamıza sonsuz teşekkür ediyorum. Not: Dost bildiklerim yalan oldu.” dedi

SENDE KORONA VAR DİYE...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalışan İsmail Aydın, evine gitmek için bindiği minibüste şoförün tepkisiyle karşılaştı.

Şoför, İsmail Aydın’ın hastanede çalıştığı gerekçesiyle korona virüsü taşıma ihtimalinin olduğunu öne sürerek araçtan indirdi. Bunun üzerine mağduriyet yaşayan İsmail Aydın evine taksiyle gitmek zorunda kaldı. 
Olayın duyulmasının ardından Hizmet İş Sendikası Zonguldak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak olayı kınadı. Hizmet İş Sendikası açıklamasında şu ifadelerini kullandı;  “Dün Elvanpazarcık’ta oturan Hizmet İş Sendikası Atatürk Devlet Hastanesi çalışanı ve temsilcimiz, arkadaşımız İsmail Aydın, ‘yolcular dolmuşa binmeni istemiyor” denilerek tepkisine maruz kalmıştır.
 Bu haddini bilmez kişileri kınıyoruz. Bizler onlar için canla başla çalışırken bu kendini bilmezleri vicdanları ile baş başa bırakıyoruz”


Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER