Senle işimiz var Şenol!

Senle işimiz var Şenol!

Senle işimiz var Şenol!

Zonguldak Belediye Meclisi’nde gerçekleşen ve MHP’li Meclis üyesi Mevlüde Yalçıner’e yapılan saldırı girişimi sırasında ise farklı bir olay yaşandı.
Meclis toplantısı boyunca sürekli söz alarak gündemi sabote eden ve ortamın gerilmesine sebep olan Şenol Şanal’a asıl tepki Süleyman Özdoğan’dan geldi. Mevlüde Yalçıner ile yaşanan tartışma sırasında araya giren Şanal’a Özdoğan, “Bu olayların sorumlusu sensin. Senle işim var Şenol” diyerek tepki gösterdi. Ortamı Şanal’ın gerdiği iddiası sebebiyle böyle bir tepki verdiği düşünülen Özdoğan’ın meclis gündemi boyunca Şanal’a zaman zaman tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYDIN
AYDIN - 6 yıl Önce

ŞİMDİDE BU BACAKSIZ ANKARADA VEREM DERNEĞİ İLE İŞLER ÇEVİRİYOR.AMA BECEREMEDI ÇAKALLL.TOKATLAMIŞLAR NE ??

armağan
armağan - 6 yıl Önce

gerçekten yazık tokıye kaçak su olayanın başkan yardımcısı değilmi bu..hanii oraya ekmek satan fırıncı demı buadam..elleriim kırılsaydıda bu chp oy vermeseydim.

teoman
teoman - 6 yıl Önce

helal sana Süleyman başkan.hele şükür bu at sineğine haddini bildirdin.bravo başkan

öztürk
öztürk - 6 yıl Önce

yazık çok yazık..chp nin yüz karası çokmu aradınız bu adamı meclise sokmak için.sanada yazık muharrem başkan.anck gariplerin suyunu kesersiniz..nerde kaldı sosyal demakratlık.

Ilker kalafat
Ilker kalafat - 6 yıl Önce

Orada kavga edeceklerine önce yolları yapalım alt yapıyı düzeltelim diye konuşsunlar zaten zonguldak belediyesinden bi cacık olmaz belli bişey

SIRADAKİ HABER