Şenol Şanal, Amelebirliği'nde...

Şenol Şanal, Amelebirliği'nde...

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Amelebirliği Başkanlığını ziyaret ederek destek istedi. Ziyarete CHP Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Amelebirliği adına Personel Müdürü Cemal Çebi ve Amelebirliği çalışanları eşlik etti.

Amelebirliği çalışanlarına projelerinden bahseden Şanal; "Fevkani Köprüsü mühendislik harikası bir köprüdür. Güclendirmesi yapılarak daha güçlü hale getireceğiz. Köprüyü yıkma gibi bir düsüncemiz kesinlikle yoktur. Köprüyü yıkmak sağlam bir insanın ayaklarını kesmektir.
Diğer adaylara göre daha avantajlıyım. 3 yıl gibi Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım. Onlar seçilirse, önlerine dosya geldiğinde araştırması ögrenmesi biz zaman alacaktır. Ama bizim önümüze bir dosya geldiğinde biz nerede kalmıştık diyeceğiz. Sorunlara biz daha hakimiz.
Gazipaşa caddesinde ki dubalar konusunda çok şikayet alıyoruz. 1 Nisan sabahı itabari ile ilk hafta dubaları kaldıracağız.
Asfalt tesisi kurup kendi asfaltımızı kendimiz yapmak istiyoruz. Hatta çevre belediyelerlede birlik olup Belediyeler Birliği bünyesinde bu asfat tesisini ayakta tutup istihdam sağlayacağız.
Kızlar plajını Türkiye'deki en modern plajlar gibi hizmete sokacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER