ŞENOL ŞANAL’A ŞOK!

Adı aşk hikayelerine karışan ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle bundan yaklaşık 3 yıl önce 15 yıllık eşinden ayrılan CHP’li Şenol Şanal’ın eşine nafaka borcunu ödemediği için aracına haciz konuldu ve bağlandı.

ŞENOL ŞANAL’A ŞOK!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, ayrıldığı eşine olan nafaka borcunu ödemediği için icralık oldu ve aracı bağlandı.
Adı aşk hikayelerine karışan CHP’li Şenol Şanal’a eşi G.K şiddetli geçimsizlik ve şiddet nedeniyle boşanma davası açmış ve bundan yaklaşık 3 yıl önce boşanmışlardı.
Mahkeme Şenol Şanal’ı nafaka ödemeye mahkum etmişti.
Ancak Şenol Şanal’ın eski eşine karşı olan yasal sorumluluğunu yerine getirmeyip nafakayı ödemediği ortaya çıktı.
Bunun üzerine Şanal’ın eski eşi G.K. kendisini icraya vererek arabasına haciz çıkarttı. Şenol Şanal’ın aracı icra dairesi tarafından yakalandı.
 

CHP’NİN YÜZ KARASI
Şenol Şanal’ın eski eşine karşı olan yasal sorumluluklarını yerine getirmemesi CHP’li kadınlar tarafından tepki ile karşılandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde, Atatürk’ün kurduğu bir parti olan CHP’de böyle bir kişinin bulunmasından utanç duyduklarını belirten bazı parti üyeleri, “Yerel seçimlerde meğer biz kimin peşine gitmişiz ve kime oy verip belediye başkanı yapma mücadelesi vermişiz. Allahtan ki bu adam seçimi kazanamadı. İnsanda birazcık utanma olur” diyerek tepkilerini ortaya koydular ve Şenol Şanal’ın CHP’den istifa etmesini istediler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 20:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
konya un
konya un - 4 yıl Önce

BANA BORCUNU NE ZAMAN ÖDİYECEN ŞENOL ŞANAL.LÜTFEN GAZETE SAHIBI BENI ARAYIN BU ADAMIN BENDE ÇEKLERİ VAR.AMA DÜRÜSTLÜKTEN BAHSEDİYOR YERDEN BİTME.6 SENEDİR BANA OLAN BORCUNU ÖDEMEDİ

YUSUF
YUSUF - 4 yıl Önce

İŞ YERLERİ ELEMANININ ADINDA BU NASIL BIR ADAMDIR .YAV.CHP NİN YÜZKARISI

CHP
CHP - 4 yıl Önce

BU ADAM BİZE SEÇİMİ KAYBETTİRDİR,HALANDAHA BEYFENDİ AYAKLARINLA ORTALARDA DOLAŞIYOR..YAZIK YAZIK.HABERAL AİLESNİN İSMİNİ HERYERDE KULLANIYOR

bakkal
bakkal - 4 yıl Önce

haberal ailesnın yüz karası bu adam yüz

629.
629. - 4 yıl Önce

Gazipaşada gezsene ne oldu. Biz burdayız hergün sokaktayız

REİS
REİS - 4 yıl Önce

Şantiyeye gelsin bizde el arabası var

Cevat Çolak
Cevat Çolak - 4 yıl Önce

Allah bin beter etsin inşaAllah... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Günahkar
Günahkar - 4 yıl Önce

O araba onun üzerineyse vergi dairesi haciz koyabilir. Arabayı kimden zorla almış alacağına karşılık. Bunuda sorun bakalım. Kendi üzerine değildir yoksa haciz geleceğini bilip böyle birşey yapacağını sanmam. Çakal karlostur o


SIRADAKİ HABER