Sessiz sedasız gitmek istedim

Sessiz sedasız gitmek istedim

Sessiz sedasız gitmek istedim

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararnamenin ardından Mülkiye Başmüfettişi olan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'a veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar başta olmak üzere Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kıdemli Albay Gökhan İnan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı, TSO Başkanı Metin Demir, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Zonguldak Kömürspor kulüp başkanı Süleyman Caner, Siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin başkanları, daire müdürleri, Muhtarlar,.ilce ve belde belediye başkanları,kurum ve kuruluşların  STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Yemekte konuşan Vali Çınar: "Merasimsiz gitmek istiyordum, sessiz sedasız. Ama Belediye Başkanımız kırılırım dedi. Genel Sekreterimiz yemek istiyorum dedi. İstemediğimi söyledim, Genel Sekreterimiz 'Ben sizi hep dinledim, beni dinleyin' dedi. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 01:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER