Sevim 'Referandumda Zonguldak en iyi cevabı verecek'

Sevim, ÇEBİ Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulunarak, 16 Nisan referandum çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Sevim 'Referandumda Zonguldak en iyi cevabı verecek'

İki dönemdir AK Parti Zonguldak İl Yönetiminde başarı ile görev yapan Adem Sevim, ÇEBİ Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulunarak, 16 Nisan referandum çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

İsmi önümüzdeki dönem Alaplı’da AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları arasında geçen Sevim,  Her şeyin zamanı var. Bu işler nasip işleri. Şimdiden bir şey söylemek için erken. Allah hepimiz için hayırlı olan ne varsa onu versin” dedi.

ÇEBİ Medya bünyesine yayın hayatını günlük olarak sürdüren Gündem Gazetesi’nin Devrek yol ayrımında bulunan İrtibat Merkezine gelen Sevim, burada Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Ören, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz İsmail Yasin Akçın, Sayfa editörlerimiz Aydın Ayhan, Turan Erbay ve Arda Uçar ile görüştü.

“GECE GÜNDÜZ SAHALARDAYIZ”

Sevim, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde gece gündüz çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

Gerek il yönetim kurulu olarak, gerekse ilçe, belde teşkilatlarımız, gençlik ve kadın kollarımızla aylardır sahalardayız.  Zonguldak’ta evet oyunun yüksek oranda çıkacağından en küçük endişem yok.  Halkımızdan gördüğüm teveccüh bu yönde. Bizler Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gelmesini yürekten istiyoruz.  Gerek bölge milletvekillerimiz gerekse bölgemize gelen Bakanlarımız vatandaşa Anayasa değişikliğini en ince ayrıntısına kadar anlatıyoruz.  Zonguldak Türkiye’ye referandum akşamı en iyi cevabı verecektir. “

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNİ İLETTİ.

Gazetemiz ve internet Sitemizin bölgede güçlü yayın organlarından biri olduğunu da ifade eden Sevim; “Bu vesile ile sizlerin yeni yayın dönemini kutluyorum. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.  Kamuoyunu bilgilendirici, yönlendirici yazılarınızın devamı diliyoruz. Başta ÇEBİ ailesi olmak üzere sizlerin nezdinde tüm çalışanlarınıza başarılar diliyorum.”  şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER