SEYİR TERASI PROJESi YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SEYİR TERASI PROJESi YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SEYİR TERASI PROJESi YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Devrek Belediyesi, vatandaşların sağlığını düşünerek Koronavirüs ile müdaheleyi hergün daha yoğun çalışmalarla sürdürüyor.

Devrek Belediyesi Ekipleri hergün yollar, duraklar, okullar, kamu kurum ve kuruluşları gibi birçok alanda dezenfektasyon ve sterilizasyon işlemlerini sürdürürken, eşzamanlı olarak Belediyeye ait çalışmaları da yürütüyor.

Devrek Belediyesi, İlçe merkezinin kuşbakışı seyredilebileceği, kültürel ve sosyal anlamda vatandaşlarımızın nefes alabileceği bir alan oluşturmayı hedeflediği Seyir Terası projesinin yapım çalışmaları başladı.

Yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Çetin Bozkurt, “Tüm dünya ve ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte Belediye olarak tüm önlemlerimizi sıkı sıkıya alıyor, halkımızın sağlığını tüm çalışmalarımızın önünde tutuyoruz. Ancak Devrek Belediyesi olarak hayata geçirmemiz gereken projeleri de askıya almadan devam ettiriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi, Seyir Terası projemiz için çalışmalara başladık.

Bu projeyle vatandaşlarımızın rahatça nefes alarak dinlenebileceği bir ortam oluşturmayı hedeflerken, kültürel ve sosyal anlamda çevre ilçelerin de ilgisini çekecek çalışma başlattık”dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 17:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
yorumcu
yorumcu - 4 yıl Önce

üretim istihdam bilimsel çalışmalar yapılsa daha iyi..yukarıya çık seyret neyi seyret..

SIRADAKİ HABER