Şiarımız Hizmettir

Şiarımız Hizmettir

Şiarımız Hizmettir

Yapılan 36. Olağan İl Kongresi ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı seçilen Umut Başoğlu’na ziyaretler devam ediyor. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Başkan Başoğlunu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CH İl Başkanı Başoğlu, “2019’a giden yolda beraber, omuz omuza partimizi taşıyacağız. AKP’ye büyükşehiri bırakma gibi niyetimiz yok.” Dedi. Daha sonra konuşma gerçekleştiren Başkan Akdemir, “Netice itibari ile İl başkanımız Umut Başoğlu oldu. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Tüm parti örgütlerimiz ile beraber 2019 seçimlerine birlik, beraberlik, dostluk duygularıyla CHP ilkeleri doğrultusunda çıtayı yükseltmek amacıyla çalışıyoruz.” Dedi.
“BELEDİYE’Yİ BIRAKMA NİYETİMİZ YOK”
Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Umut Başoğlu, “Kongre salonunun kazananı CHP oldu. Biz bundan sonra ki süreci belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle beraber 2019’a giden yolda beraber, omuz omuza partimizi taşıyacağız. AKP’ye büyükşehiri bırakma gibi niyetimiz yok. CHP seçim zaferlerini 2019’ta başkanlık seçimlerine taşıyacaktır. Ziyaretleri için teşekkür ediyor evlerine hoşgeldiniz diyorum” dedi.
“ŞİARIMIZ HİZMET”
Zonguldak’ta belediye çalışmalarının devam ettiğini belirten ve Atatürk’ten bir hikaye paylaşan Başkan Akdemir, “Çok güzel bir kongre atmosferi içinde seçimimiz oldu. CHP yakışan bir şekilde sonuçlandı. Kongrede ki konuşmalar gayet güzel ve seviyeli oldu. Netice itibari ile İl başkanımız Umut Başoğlu oldu. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Tüm parti örgütlerimiz ile beraber 2019 seçimlerine birlik, beraberlik, dostluk duygularıyla CHP ilkeleri doğrultusunda çıtayı yükseltmek amacıyla çalışıyoruz. CHP’nin ilkeleri bellidir. Bu süre çerçevesinde daha iyi diyaloglar kurarak seviyeli bir toplum olduğumuzu karşı tarafada geçirerek seçimlere hazırlanacağız. Bizler belediye olarak hizmet verebilmek için bu görevleri üstlendik. Bizler Zonguldak adına olumlu yönde ne gerekiyorsa biz gerekeni yapıyoruz zaten. Özellikle muhalefetide beraber kucaklayarak bizler Zonguldak adına oy birliği ile hizmet yapılsın istiyoruz. Bu anlamda hizmetimiz görev süresi içerisinde en iyi şekilde ihtiyaç olan tüm mahallere dokunduk. Hizmet anlamında dokunmaya devam edeceğiz. Mahalle muhtarlarımız ile hiçbir sıkıntımız yok. Onlarada bu noktada teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız yapılan işleri teşekkürle karşılamasını da biliyorlar ihtiyaçları istemesinide. Yüce Atatürk bir ziyarette köylüler ile otururuken yetkililerin isimlerini söyleyerek memnunmusunuz diye soruyor. Atatürk’ü tanıyor musunuz? Ondan memnun musunuz? Diye soruyor. Akşam bir toplantı yapılıyor ve Atatürk şöyle diyor, “Bir kişinin bile memnuniyeti bizim için büyük bir olaydır” diyor. Gerçekten de çok mükemmel bir detay. Hayatım ders aldığım bir hikayedir. Biz bu şiarda çalışıyoruz.” Dedi.
“BAŞBAKANI KARŞILAYACAĞIM”
Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 6. Olağan Ak Parti Zonguldak İl Kongresi’ne katılmayacağı sinyallerini veren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Planımız kongreye katılma yönündeydi. Ama Başbakan’ın çok yoğun programı var. Başbakanı karşılamaya gideceğim tabi. Daha sonradan görüşeceğiz tabi” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER