Şirin, Başkanlar Kurulu Toplantısını değerlendirdi

Şirin, Başkanlar Kurulu Toplantısını değerlendirdi

Şirin, Başkanlar Kurulu Toplantısını değerlendirdi

Türkiye Sakatlar derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, İstanbul Kilyos’ta yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısını değerlendirdi.
Toplantının verimli geçtiğini söyleyen Başkan Hüseyin Şirin: “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak Genel Merkezinin Tüzüğümüzün 27.maddesi gereğince 26 - 29 EKİM 2018 tarihlerinde İstanbul Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal tesislerinde 56 şube ile gerçekleştirilen Başkanlar Kurulumuza Zonguldak Şubesi olarak Başkan Hüseyin ŞİRİN ve Yönetim Kurulu üyesi Şenol YAYLA ile katılarak hem Derneğimizin faaliyetlerini anlattık hemde tüm Başkanlar kuruluna katılan şubelerin çalışmalarını dinleterek fikir sahibi olduk. 
Yapılan Toplantılarda ayriyeten Dernekler yasasında yapılan değişiklikler için tüm Dernek Başkanlarına geniş bilgiler verilerek gereğinin kısa zamanda yapılması genel merkez tarafından önemle talep edildi. 
Türkiye Sakatlar Zonguldak Şubesi olarak bu çok verimli Başkanlar Kurulunu düzenleyen Genel Merkezimize ve Bizlere Sosyal Tesislerini açan Sarıyer Belediyesine Şahsım ve Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER