Şirin'den 15 Temmuz mesajı!

Şirin'den 15 Temmuz mesajı!

Şirin'den 15 Temmuz mesajı!

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebeti ile basın açıklaması yaptı. Başkan Şirin açıklamasında, “Ülkemizin yürüdüğü ileri demokrasi yolunu kesmek isteyen bir takım karanlık düşünceliler, milletin iradesini gasp etmeye çalışarak; hainliklerini sergilediler. Kendi vatandaşına ateş açacak, Millet Meclisi’ni bombalayabilecek kadar alçalabilen bu hainlere en güzel cevap ise yine milletimizin kendisinden gelmiştir. Türkiye’nin büyük ve onurlu Milleti, bu karanlık düşüncelilerin alçakça emellerinin gerçekleşmesine izin vermemiştir” dedi.
“İZİN VERİLMEMİŞTİR”
Ülkemizin yürüdüğü ileri demokrasi yolunu kesmek isteyen bir takım karanlık düşünceliler, milletin iradesini gasp etmeye çalışarak; hainliklerini sergilediler. Kendi vatandaşına ateş açacak, Millet Meclisi’ni bombalayabilecek kadar alçalabilen bu hainlere en güzel cevap ise yine milletimizin kendisinden gelmiştir. Türkiye’nin büyük ve onurlu Milleti, bu karanlık düşüncelilerin alçakça emellerinin gerçekleşmesine izin vermemiştir.
Yönetim Kurulu olarak diyoruz ki , açıktır ki, Türkiye tarihinde 15 Temmuz önemli bir dönüm noktası olacaktır. Milletinden aldığı güç ve enerjiyle, sürdürülebilir kalkınma yolunda Doğu’yu da Batı’yı da hayran bırakan atılımlar gerçekleştiren ülkemiz, bu kritik ve tarihi dönemeci de başarıyla atlatarak; yoluna demokrasiyle, istikrar ve güvenle devam etme kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.
Milletimiz, sahip olduğu derin vicdan ve ferasetle geleceğine sahip çıkmış; iş demokrasi ve özgürlüğünün tehdidi noktasına geldiğinde, cesaret ve kararlılığının ulaşabileceği boyutu sergilemiştir. Aziz milletimiz devletinin yanında saf tutarak; dosta düşmana iradesinin istikametini bir kez daha beyan etmiştir.
Milletimiz bir kez daha büyük bir kararlılıkla, hiç ama hiç kimsenin demokrasi ve özgürlüklerine ipotek koyamayacağını göstermiş; gelecekte bu gibi sapkın düşüncelere eğilim gösterebilecek hainlerin önünü de şimdiden kesin ve net biçimde kesmiştir.
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak 15 Temmuz anma günü dolayısıyla tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER