‘Siyaseti amatörce değil profesyonel yapacağız’

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

‘Siyaseti amatörce değil profesyonel yapacağız’

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ile İl Başkanı Varol Demirköse, projelerin hazırlanmasında yardımcı olacak ve şehir ile ilgili olarak çalışmalarını anlatmak üzere Şehir Plancısı Şehir ve Bölge Plancısı Menşure Işık ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Hamdi Ayan, 31 Mart akşamına kadar yarışın devam edeceğini ve güzel projelerle Zonguldak’ı herkese sevdireceklerini söyledi.
Siyaseti amatörce yapmayacaklarını profesyonel olarak yola devam edeceklerini söyleyen Ayan: “31 Mart’ta yapılacak seçimleri için yola çıktık. Bu dönem Zonguldak’ı yönetmek istiyoruz. Bir kararlılık içerisindeyiz. Daha önce de bunu yapmak istedik ama imkansızlıklar olsun, siyaseti amatörce yapmaktan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı bir başarı yakalayamamıştık. Ciddi şekilde gerek projelerimiz ve Zonguldak’ın coğrafi yapısından olsun bir yarışın içinde olduğumuzu ve MHP olarak da 31 Mart akşamına kadar bu yarışın alınması için nasıl bir performans uygulanması ve yapılması gerekiyorsa yapacağız. 10 maddelik projemizle yola çıktık. Artık siyaset amatörce değil profesyonelce olacak, MHP bu süreçte seçimi alması için ne gerekiyorsa onu yapacak. Seçim süreçlerinde farklı şeyler duyabiliyoruz. Bunlardan biri, bir birleşme olup olmadığı, MHP   Genel Merkezi tarafından aday gösterildim, benim için start verilmiş ve bu start 31 akşamına kadar devam edecektir. Kimseyi yönlendirmek gibi de bir durumum söz konusu değil. Bütün partilerin aday çıkarmasını bizde istedik. Vatandaşımız özgür iradesi ile partisine ve adayına bakarak kararını vermelidir. Her parti kendi adayı ile yarışa dahil olacak ve yarışın sonuna kadar da bu böyle gidecek. Şehir ve Bölge Plancısı Menşure Işık hanımefendi de bizleri kırmadı geldi. Önemli belediye başkanlarına yardımcı olmuş, bizde kendisinin fikirlerine ihtiyacımız olduğunu söyledik. Bizlere inandığı ve güvendiği içi Zonguldak’a geldi. Mutlu şehir ve insanlarla ilgili bize tavsiyeleri de olmuştur. Biz bu şehri herkese sevdireceğiz” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER