'Sizinle tamamız, futbola hazırız. Spor Engelim Değil '

“Sizinle tamamız, futbola hazırız. Spor Engelim Değil “

'Sizinle tamamız, futbola hazırız. Spor Engelim Değil '

Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 2.Sınıf   öğrencileri 15  Aralık 2017  günü  Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda   “Karaelmasta Engelleri Futbol ile Kaldırıyoruz. Engelsiz Bir Spora Merhaba Diyoruz.” isimli  Sosyal Sorumluluk Projesinde bir araya geldiler.

“Zonguldak ve Değerleri” ana teması kapsamında hazırlanan sosyal sorumluluk projesi etkinliğine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr.Onur Eroğlu, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Bşkanı Prof.Dr.Feride ÖZTÜRK, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman CANER, Teknik Direktör Şenol DEMİR, Kömürspor Futbolcuları, Zonguldak Özel Terapi ve Rehabilitasyon Merkezinden  öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Danışmanlığını Öğr.Gör.Kayhan KAFALI’nın üstlendiği Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında; “Sizinle tamamız, futbola hazırız. Spor Engelim Değil “ sloganıyla yola çıkan Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencilerince hazırlanan proje kapsamında Kömürspor Futbolcuları, Zonguldak Özel Terapi ve Rehabilitasyon Merkezinden  gelen öğrencilerle küçük bir futbol musabakası yaptılar. Programda, Kömürspor Kulup Başkanı Suleyman CANER ve  Teknik Direktör Şenol DEMİR  öğrencilere madalya takdim ederken,  Dekan Vekili Doç.Dr.Onur EROĞLU  ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Bşkanı Prof.Dr.Feride ÖZTÜRK  ise Kömürspor Yöneticilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundular.

Büyük ilgi gören  etkinlik toplu fotoğraf çekimi  ve Kömürspor Marşı ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER