Soğuksu'da kaza. Araç sürücüsü kaçtı

Soğuksu'da kaza. Araç sürücüsü kaçtı

Soğuksu'da kaza. Araç sürücüsü kaçtı

Zonguldakın Soğuksu semntinde meydana gelen kazada bir araç kullanılamaz hale geldi.

Zonguldakta polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir sürücü kaldırımdaki reklam tabelasına çarparak durabildi. Kaza sonrası kaçan sürücü ekiplerce kıskıvrak yakalanırken olay yerine gelen bir genç ise elindeki ruhsatla aracımı çaldılar deyip şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre kaza Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 67 DS 813 plakalı araçla seyir halinde olan B.B. (19), polis ekiplerinin dur ihtarına uymadı. Polisten kaçmaya çalışan şahıs, otomobille reklam panosuna çarptı. Kazada reklam panosu hasar görürken kaldırımdaki ağaç söküldü. Kaldırım kenarındaki bir boya sandığı da paramparça oldu. Kazada can kaybı yaşanmadı.
Sürücü ise kaza sonrası olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak polis ekipleri şahsı kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Kaza sonrası araç polis ekipleri nezaretinde çekiciye alınırken olay yerine gelen C.K, otomobilin kendisine ait olduğunu ve çalındığını iddia ederek, Aracı yeni almıştık. Annemin üzerine kayıtlı. Arabayı çaldılar dedi. Elindeki ruhsatla polis ekiplerine aracının çalındığını anlatan C.K, polis merkezine giderek B.B.den şikayetçi oldu.
Kaza yapan otomobil ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER