Şok çıkış! "İstifam hazır"

Şok çıkış! "İstifam hazır"

Şok çıkış! "İstifam hazır"

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Merkezi’nin revizyon ve yenilik açısından il başkanlarını istifaya davet ettiğini yeni dönemde partinin daha sağlam adımlarla ilerlemesi ve siyasi etik açısından Genel Merkezin talimatları doğrultusunda istifa etmeye hazır olduğunu belirtti. İstifasını hazırladığını belirten Başkan Yıldırım, “Teşkilatlarda revizyon çalışmaları kararı ile ülke çapında ayrım yapmaksızın tüm İl Başkanlarının yönetimlerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir. Bulunduğumuz şu günlerde 81 İlde İl Başkanları atanmış olacaktır.  Henüz her ne kadar İlçe Başkanlıklarının da Genel Merkez nezdinde böyle bir karar alınmamış olsa bile ben Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olarak kadroların ve teşkilatların yenilenmesi amacı ile hedeflerimize daha sağlam adımlarla yürümek anlamında ben istifamı hazırladım. Genel Başkanım teşkilat başkanımın vereceği kararlar doğrultusunda 81 İlde yaklaşık 950 İlçenin de yenilenme sürecinde istifalarını hazırlayıp bu süreci çok uzatmadan kararlı bir şekilde hazırlanmasını tüm ülkedeki İlçe Teşkilatların dan sizde bir iyilik yapıp sürece dahil olmanızı talep ediyorum” dedi.
“GELECEK GÜNEŞLİ”
Göreve geldiği günden bu yana İYİ Parti adına canla başla çalıştığını ifade eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Zonguldak İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak seçimlere kısa bir süre kala 09.02.2018 tarihinde kongre ile seçilmiş olup bulunduğumuz şu güne kadar görevimi elimden geldiğince yaptığımı bu görev süresince gerek işimi gerek maneviyatımı bu dava yolunda anlımın akı ile bu sürece getirdiğimi düşünüyorum. Partime yeni bir çınardır. İYİ Parti kesinlikle geleceğin ülkemizin vizyonu ve aydınlık güneşi olacaktır” dedi.
“İSTİFAM HAZIR”
İstifasını hazırladığını ve genel merkezden gelecek talimat doğrultusunda istifa etmeye hazır olduğunu ifade eden İYİ Partili Yıldırım, “Teşkilatlarda revizyon çalışmaları kararı ile ülke çapında ayrım yapmaksızın tüm İl Başkanlarının yönetimlerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir. Bulunduğumuz şu günlerde 81 İlde İl Başkanları atanmış olacaktır.  Henüz her ne kadar İlçe Başkanlıklarının da Genel Merkez nezdinde böyle bir karar alınmamış olsa bile ben Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olarak kadroların ve teşkilatların yenilenmesi amacı ile hedeflerimize daha sağlam adımlarla yürümek anlamında ben istifamı hazırladım. Genel Başkanım teşkilat başkanımın vereceği kararlar doğrultusunda 81 İlde yaklaşık 950 İlçenin de yenilenme sürecinde istifalarını hazırlayıp bu süreci çok uzatmadan kararlı bir şekilde hazırlanmasını tüm ülkedeki İlçe Teşkilatların dan sizde bir iyilik yapıp sürece dahil olmanızı talep ediyorum. Yeni kurulacak İl ve İlçe Teşkilatları olarak Genel Başkanımın ve Teşkilat Başkanlarımızın vereceği kararlar doğrultusunda tekrar eski yönetimlerden görev almak isteyenler ve yeni eklenecek dinamik kadrolarla seçim daha yeni başlıyor sloganı ile Genel Başkanımın vereceği talimatları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER