Songül Saraç’ isyan etti

Kargaşaların içerisine girmek istemiyorum

Songül Saraç’ isyan etti

Devrek’ten 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan ve az bir oy farkı ile seçimleri kaybeden Songül Saraç, aday adaylığı ile ilgili açıklama da bulundu.
Tek aday ile seçime gidilmediği sürece adaylık düşünmediğini söyleyen Saraç: “Yaklaşık dört yıldan beri şirketimde ki olumsuz ticari gelişmeleri düzeltmek adına gecemi gündüze katarak çalışmaktayım. İşime verdiğim önem ve Devrekli kardeşlerimin ticarette bana gösterdiği güvenle bu zor günleri çok şükür geri bırakmış durumdayım.
Karşılıksız, emeksiz bir kuruşun bile kasama girmediği bu dönemin ardından kamuoyunda maksatlı ama mesnetsiz çıkarılan birtakım dedikodular beni, ailemi ve çevremi son derece rahatsız etmektedir ki bunların yine bir yerel seçim öncesi çıkarılması da son derece maksatlıdır. 
Ben siyasete CHP’de başladım; gözümü bu partide açtım diyebilirim. İnsanlar diyor ya ömrümü CHP’ye verdim diye, siyasette gözünü CHP’de açan ve ömrünü CHP’ye veren, cebine de bir kuruş para koymayan menfaat elde etmeyen bir örnekte benim.
En son 2014 yılında Devrek Belediye Başkanı Adayı oldum. O seçimin hikayesini hepimiz çok iyi biliyoruz ve eğer bugün susuyorsak bu kesinlikle unuttuğumuzdan değil sadece yapay kargaşalardan çirkinliklerden bıktığımız içindir.
Yaklaşan yerel seçim öncesi de arkadaşlarımın ve hemşerilerimzin yoğun isteği ve ısrarı ile karşı karşıyayım. Ortak istek yarım kalan hesabımızın; Devrek’imize hizmet anlamında çıktığımız yolun tamamlanması yönünde. 
Sevgili Hemşerilerim geçtiğimiz seçimde sadece 250 oyla kaybeden bir kardeşiniz olarak bu konuda ki tavrım net;Tek aday ile gidilmediği ve Genel Merkezimin bu anlamda görev vermediği sürece aday adaylığını düşünmüyorum. Çünkü geçtiğimiz dönemde bana ve çevreme zarar veren kargaşaların içerisine bir kez daha girmeyi kesinlikle istemiyorum. Hal böyle iken bu kararımı ticarete bağlayan ahlak ve vicdan yoksunu insanları şiddetle kınıyor tüm süreci sizlerin takdirine bırakıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER