Suat başkanım beni de ihraç eder misin?

Suat başkanım beni de ihraç eder misin?

Suat başkanım beni de ihraç eder misin?

GÜNDEM Gazetesi’nin 16 Temmuz 2018 Pazartesi tarihinde yayınladığı ‘İl Başkanından 'ihraç' tehdidi!’ başlıklı özel habere gelen yorum İYİ Parti’de yaşananları özetler nitelikte. 
İlgili haberde “İYİ Parti’de yaşanması beklenen ‘Revizyon’ öncesinde gerginlik had safhaya ulaşırken İYİ Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu’nun parti içinde ‘Siyaseten’ görüş ayrılığı içinde olanları ‘ihraç’ etmek ile tehdit ettiği iddia ediliyor. Seçim sürecinde başkan olmasına rağmen gençlik kolları gibi çalışkan bir görüntü çizen, direklere dahi bayrak asan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ın sosyal medya üzerinden yaptığı “İl Başkanlığına adayım” açıklaması sonrası İYİ Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu tarafından Genel Merkeze şikayet ve partiden ihraç edilmek suretiyle tehdit edildiği partiye bomba gibi düştü.” Detayları paylaşılmış ve İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu’nun partinin direksiyonunda oturamadığı, başarısız oldukça ise ilçe başkanlarını ‘ihraç’ ile tehdit ettiği belirtilmişti.
Habere gelen yorum ise ilçe başkanlarının İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu yönetimine karşı resmen kazan kaldırdığı yorumlarına neden oldu. İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Köktür habere yaptığı yorumda, “Suat başkanım beni de ihraç eder misin? Rica ediyorum beni kırmazsın zannediyorum. Selam” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER