Talep Etti, Beycuma Göletinde Çalışma Tekrar Başladı..

Talep Etti, Beycuma Göletinde Çalışma Tekrar Başladı..

Talep Etti, Beycuma Göletinde Çalışma Tekrar Başladı..

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz geçtiğimiz haftalarda Beycuma Beldesi'ndeki su ihtiyacı sorununun kalıcı çözümü için adım atmış,  DSİ'nin Gölet İnşaatına giderek yerinde incelemelerde bulunmuştu. 

Yavuzyılmaz üç yıldır inşaatı bitirilemeyen, altı aydır da inşa çalışmaları tamamen duran Gölet inşaatının durumunu ve Beycuma cezaevinde yaşanan su sıkıntısını çözmek adına, geçtiğimiz günlerde harekete geçmiş, Beycuma cezaevindeki su sorununu Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'a aktarmış, aynı zamanda Beycuma'daki su sorununu tümden çözecek olan Gölet inşaatı projesinin tamamlanması için Kastamonu'ya giderek DSİ 23.Bölge Müdürü Hayrettin Baysal'la görüşerek hızlı aksiyon alınması konusunda talepte bulunmuştu. 

Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada: ''3Eylül tarihinde, Beycuma Beldesi'ndeki su ihtiyacı sorununun kalıcı çözümü için, üç yıldır inşaatı bir türlü bitirilemeyen, 6 aydır da inşaatı tamamen duran DSİ'nin Gölet İnşaatına giderek incelemede bulunmuştuk.

Beycuma cezaevinde yaşanan su sıkıntısını çözmek için Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar'a bu konuyla ilgili bilgi aktardık.

Beycuma'daki su sorununu tümden çözecek olan Gölet inşaatı projesinin tamamlanması için Kastamonu'ya giderek DSİ 23.Bölge Müdürümüz Hayrettin Baysal'la görüştük ve hızlı aksiyon alınması konusunda talepte bulunduk. 

Altı ay aradan sonra Gölet'teki çalışmalar tekrar başlamış bulunmaktadır. Göletin içine kayan ve  dolan toprağın kepçelerle temizlenmesiyle su tutma aşamasına doğru gelinecektir. 

Başta DSİ 23.Bölge Müdürümüz Hayrettin Baysal ve Sayın Valimiz Ahmet Çınar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER