Talihi Çebi Grup'ta döndü!

Talihi Çebi Grup'ta döndü!

Talihi Çebi Grup'ta döndü!

Uzun yıllardır bölgede hizmet veren ve sadık müşteri kitlesi açısından bölgenin önde gelen kuruluşlarından olan ÇEBİ Grup, Gökçebey ilçesinde bulunan akaryakıt istasyonundan 5 yıldır düzenli yakıt alan Olcay Kara isimli vatandaşın Go Kartına 5 Bin Lira para puan hediye etti. 81 il içerisinde düzenli akaryakıt alan tüketiciler arasında yapılan çekilişte 5 Bin Lira değerinde akaryakıt puan kazanan talihli Olcay Kara’nın sevinci ise görülmeye değerdi.
Kampanyaya katılan Olcay Kara’nın kazandığı yakıt puan hediyesi, Olcay’ın sistemde kayıtlı GO CARD’larına yüklendi. Çebi Grup GO’dan 5 Bin Lira değerinde akaryakıt puan kazanan Olcay Kara, hediye puanlarını GO CARD’ların geçerli olduğu tüm GO istasyonlarında; benzin, motorin ve otogaz alımlarında 31 Aralık 2018 tarihine kadar kullanabilecek.
Çekiliş detaylarının belirtildiği açıklamada, “30.01.2018 – 28.02.2018 tarihleri arasında GO CARD sahipleri tek seferde yapacakları her 25 TLlik yakıt alışverişlerinde bir çekiliş hakkı kazandı. Noter ve Milli Piyango idaresi yetkililerinin katılımı ile gerçekleşecek çekilişte 1 kişiye 5.000 TL değerinde 250.000 Yakıt Puan, 5 kişiye 1.000 TL değerinde 50.000 Yakıt Puan, 50 kişiye 100 TL değerinde 5.000 Yakıt Puan hediye edildi. GO istasyonlarından temin edebileceğiniz GO CARD başvuru formunu doldurarak GO CARD sahibi olabilir ve hemen GO CARD Müşteri Sadakat Programına üye istasyonlarımızda kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 16:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal AYDIN
Kemal AYDIN - 6 yıl Önce

Hani bize hani bize bir istasyonda zonguldak merkezde açta bizde akaryakıt alalım

Olcay KARA
Olcay KARA - 6 yıl Önce

Cebi gruba sonsuz teşekkürler ederim petrol ofisi açıldığı günden beri oradan akaryakıt alışverişimi yapıyorum gerek yakıt kalitesi ve fiyatları gerek hizmet kalitesi gerek güvenilir saygılı ilgili işine özen gösteren personeli herşeyi ile mükemmel olan bir hizmete sahipler
Benim Türkiye’de tek başıma bu büyük ikramiyeyi almama sebep oldukları için çok teşekkür ediyorum
Vermiş oldukları akaryakıt hizmetine gözüm kapalı güveneyorum bu sektördeki bu çevredeki en uygun fiyatlar ve kalitenin adresi Gökçebey GO PERTOL CEBİ GRUP

KERIM GÖÇMEN
KERIM GÖÇMEN - 6 yıl Önce

HELAL OLSUN ÇEBİ GURUBA..ALLAH SIZE COK VERSIN.SİZİN GİBİ İŞ ADAMLARI ZONGULDAK TA ERTMALI

BİROL UÇAR
BİROL UÇAR - 6 yıl Önce

ZONGULDAKDA KAÇ YILDIR İSTASYON İŞLETENLER VAR ACABA HİÇ BÖYLE BIR KAMPANYA YAPTILARMI.HELAL OLSUN SİZE VALLAHI..HER DAIM SIZDEN ALIYORUM ,ALMAYADA DEVAM EDECEĞİM.

SIRADAKİ HABER