Talihsiz anne ve kız yanyana defnedildi

Talihsiz anne ve kız yanyana defnedildi

Talihsiz anne ve kız yanyana defnedildi

Geçtiğimiz hafta Zonguldakın Gökçebey ilçesinde eski eşi tarafından öldürülen Gülay G. ve kızı Betül K., Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen cenaze töreni sonrası yan yana defnedildi. 
Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Güngör K. (65) isimli şahıs eski eşi Gülay G., oğlu Barboros K. (16) ve kızı Betül K. (11) ile tartışma yaşamış, ardından cinnet geçiren adam kızı Betül K., oğlu Barboros K. ve eski eşi Gülay G.yi silahla vurmuştu. Olayda Gülay G. ve kızı Betül K. hayatını kaybederken, Barboros K. ise yaralandı.

Talihsiz anne ve kızın cenazeleri dün Zonguldaktan alınarak defnedilecekleri Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut köyüne getirildi. Öğlen namazını müteakip anne ve kız için cenaze töreni gerçekleştirildi. Anne ve kızın cenazeleri konuldukları morgdan alınarak köy mezarlığına getirildi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızının cenazesi yakınları ve cemaat tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Anne ve kızın yakınlarının cenazede güçlükle ayakta durdukları gözlenirken, talihsiz anne ve kız yan yana defnedildiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
BARIŞ
BARIŞ - 6 yıl Önce

Dünyada hesabın. Ayrı olacak ahirette hesabın ayrı olacak onların canlarını sen mi verdinki iki zavallıların canına kast ettin yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER