TED'den 'Atatürk ve Cumhuriyet' sergisi

TED’den “Atatürk ve Cumhuriyet” sergisi

TED'den 'Atatürk ve Cumhuriyet' sergisi

TED Zonguldak Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu resim sergisi Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açıldı.
TED Zonguldak Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri tarafından yıl içerisinde yapılan resimlerden oluşan “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu sergi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açıldı.
Sergi TED Koleji öğrencilerinin Piyano ve Çello dinletisiyle başladı. TED Zonguldak Koleji Vakıf Başkanı Burçin Bahadır’ın açılış kurdelesini kestiği “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu sergiye TED Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Ali Fuat Soydaş, TED Koleji İlkokul ve Anaokulu Müdürü Naci Eyipoğlu, Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Barış Şakar, öğretmenler, öğrenciler ve AVM’ye gelen vatandaşlar katıldı.
TED Zonguldak Koleji Vakıf Başkanı Burçin Bahadır serginin açılışında yaptığı konuşmasında “Öğrencilerimizin Cumhuriyetin 94’üncü yılı dolayısıyla yapmış olduğu resimlerden oluşan “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu sergiyi Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açmış bulunuyoruz. Atatürk ve Cumhuriyet kazanımları ülkemiz için çok önemli. TED Zonguldak Koleji ailesi bunun çok farkında. TED Koleji, Atatürk’ün ülkemize kazandırdığı tüm kazanımları, insanlarımızın elde ettiği tüm hakları sonuna kadar korumaya ant içmiş bir kuruluştur. Öğrencilerimizde ülkesini, milletini seven, araştıran, sorgulayan bireyler olarak daima Cumhuriyet kazanımlarının bekçisi olmaya devam edecektir. Burada ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptıkları el emekleri göz nurları resimleri sergileme fırsatı bulduk. Sergimize katılımın yüksek olması ve Zonguldak halkının ilgi göstermesi bizleri oldukça mutlu etti. Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimine bizlere bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyoruz” dedi. (GÜNDEM)

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER