Tekin'den eski başkanlara vefa

Tekin'den eski başkanlara vefa

Tekin'den eski başkanlara vefa

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kendisinden önce görev yapmış merhum belediye başkanlarının kabirlerini ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okuttu.

Başkan Tekin, Alaplı Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olan 1966-1969 yılları arasında görev yapmış merhum Eyüp Yaman’ı Osmanlı köyündeki kabrini ziyaret eti. Daha sonra, 1969-1973 yılları arasında görev yapmış merhum Fahrettin Yazgan’ın Alaplı şehir mezarlığında bulunan kabri ile Büyük Tekke Köyü aile mezarlığında bulunan 1984-1986 yılları arasında görev yapmış merhum Ahmet Zeki Atalay’ın kabirlerini ve şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dua okudu.

Başkan Tekin, merhum belediye başkanlarının Alaplı’ya büyük hizmetlerinin bulunduğunu belirterek, kendilerini rahmet ve şükranla andıklarını ifade etti. Tekin; “Bir kez daha ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarımızı, belediye meclisi üyelerimizi, belediye personelimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Sağ olan belediye başkanlarımıza, belediyemizde görev yapmış belediye meclisi üyelerimize ve belediye personelimize de bir kez daha teşekkür ediyor, uzun ömürler ve aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum. Onları her zaman saygıyla ve şükranla anacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER