TESTTEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN FIRIN SAHİBİ KONUŞTU

TESTTEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN FIRIN SAHİBİ KONUŞTU

Kilimli’de çalışanları koronavirüse yakalanan ve kendisinin de testten kaçtığı iddia edilen fırın sahibi konuştu.

Kilimli'de fırında 3 personelin Koronavirüse yakalandığı ve işyeri sahibinin test yaptırmadığı, testten kaçtığı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak Kethuda Ekmek Fırını’nın sahibi Cevat Recekkethüda açıklama yaptı.
Cevat Recekkethüda, açıklamasında testten kaçmadığını, belirterek, restten kaçmadığını, yakın temaslı olduğu için kendisinin sadece karantinaya alındığını ve sağlık görevlilerinin kendisine “Test olmanıza gerek yok, belirti olursa bize haber verin biz test yaparız” denildiğini söyledi.
Şu anda 10 günlük karantinanın başladığını ve işyerine dezenfekte ederek yeni elemanlar ile birlikte faaliyetlerini devam ettiğini belirten Cevat Recepkethüda, şunları söyledi:

KAMUOYU DOĞRUSUNU BİLMELİ..

“Ben Cevat Recepkethuda. Kilimli’de Kethüda Ekmek olarak 30 yıldır Kilimli ilçesine hizmet etmeye çalışmaktayım. Son günlerde dünyayı ve ülkemizi saran bir hastalık herkesi etkiledi ve şu anda 2 çalışkanımızın da pozitif çıktığı doğrudur. Bizler de diğer personellerimiz ile birlikte konple izolasyona alınmış durumdayız. İşyerimizi dezenfekte ettirdik. Şu an iş yerimiz yeni elamanlarımızla devam etmektedir. Söylenildiği gibi şikayet yoktur. Benimde testten kaçtığım yalandır. Sadece yakın temas olundum için 10 günlük karatinaya alındım. Herkesin karşısında alnımız açıktır. Yakın temaslı olduğum için sağlık görevlileri beni 10 günlük karantinaya aldılar ve bana bizzat test olmana gerek yok dediler. Bende karantina süremin tamamlanması bekliyorum. Kamuoyunra söylenildiği gibi testten kaçtığım da yok. Eğer gerek görülseydi bana test zaten yapılırdı. Test yapılmak istenilseydi ben zaten test olurdum. Niye kaçayım ki. Bende şu ana kadar hiçbir belirti yoktu ve halende yok. Şu an sağlığım çok yerinde. Sağlık çalışanları belirti olduğu taktirde bizlere ulaşabilirsiniz ve test yaparız dediler. Bende şu anda karantinamın bitmesini bekliyorum. Kilimli kamuoyunu ve müşterilerimizin yalanlara ve söylentilere inanmamalarını rica ediyorum. Saygılarımla”

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2021, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER